查看完整版本 : 香港影pre wedding

半夜狂野的羊 2018-9-11 11:45 PM

香港影pre wedding

請問係香港影pre wedding外景邊間公司好啲?有無好推介?謝謝大家🙏🙏

熱烈彈琴熱烈唱 2018-10-1 10:20 PM

*** 該帖被屏蔽 ***

Yukiyukibb 2018-10-16 03:10 AM

suetningi 2018-11-17 11:34 AM

平同貴我都有join過, 平就係婚展join $13xxx 相全包仲送多左D唔等洗嘅野.... 返左D相就得百幾張,原先諗住指定攝影師點知要加錢....佢無包車影8個鐘加車要加$2xxx...佢包衫但有D款又要加錢...其實加加埋埋都貴左好多,睇個面價好似好平,點知加埋就好貴....

之後唔甘心再影多次呢次搵左間出名D個攝影師係十大加上做左D功課同樣相全包送多左D野,但包衫包車包化妝,都係$19xxx無其他野要加,咁呢次就有6xx張,條氣即刻順左,分享下經驗姐,如有興趣可以pm我問邊間:smile_30:

kidkidsteven 2018-12-18 12:12 AM

可唔可以話我知邊間

TsangYatOn 2018-12-18 05:23 PM

nanananana90 2018-12-20 04:08 PM

[quote]原帖由 [i]suetningi[/i] 於 2018-11-17 11:34 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=490665209&ptid=27708601][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
平同貴我都有join過, 平就係婚展join $13xxx 相全包仲送多左D唔等洗嘅野.... 返左D相就得百幾張,原先諗住指定攝影師點知要加錢....佢無包車影8個鐘加車要加$2xxx...佢包衫但有D款又要加錢...其實加加埋埋都貴左好多,睇個面價好似好平,點知加埋就好貴....

之後唔甘心再影多次呢次搵左間出名D個攝影師係十大加上做左D功課同樣相全包送多左D野,但包衫包車包化妝,都係$ ... [/quote]

我都想知邊個呀~pm吾到你。。可以打大約個名出來嗎?
頁: [1]
查看完整版本: 香港影pre wedding