查看完整版本 : 終於擁有第一隻IWC了

billiema 2018-9-25 12:03

好開心終於係日本買了有第一隻IWC,雖然只是入門款但已經覺好靚。[attach]8810860[/attach] [attach]8810861[/attach] [attach]8810862[/attach]

fb2098108 2018-9-25 13:06

[quote]原帖由 [i]billiema[/i] 於 2018-9-25 12:03 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=487890789&ptid=27737869][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
好開心終於係日本買了有第一隻IWC,雖然只是入門款但已經覺好靚。 [/quote]

[attach]8811072[/attach]
雖然係入門…
但一d都唔失禮呀…
重點係真係好輕…好錶

etetetetetetet 2018-9-25 13:20

冇話入唔入門嘅,我就買咗好幾隻Big Pilot先買第一隻Mark仔。 恭喜師兄!

百鬼咁夜行 2018-9-25 16:57

[taguid=3739455]billiema[/taguid] 恭喜晒。
呢隻Mark (和同期既鈦大飛)其實超靚:鈦外殼,藍金,微黃字,同原祖大飛既色系同出一轍 。

師兄第一隻IWC 錶就入此精品,沒有入錯貨也。😊😊

916716 2018-9-25 18:46

恭喜晒, IWC 都係小弟嘅願望清單入面,但由於小弟財力有限而且清單都幾長吓,所以就無咁快到佢上手啦.

luffy1203 2018-9-25 18:48

鈦 Mark 18!曾經和朋友在 Pop up store 上過手,真心堅靚,恭喜樓主:smile_o12:

@PICO@ 2018-9-25 20:45

Ti Mark18 塊面靚仔架,又輕身,適合日常用

恭喜恭喜

omegaseiko 2018-9-25 22:10

Congratulations 🙂🎉🎊🎀🎁🛍

[attach]8813002[/attach]

billiema 2018-9-25 23:19

多謝各位師兄,帶左兩日感覺良好錶真係好靚。

walkman1969 2018-9-25 23:56

恭喜師兄,絕對精品!

深海鯨魚 2018-9-26 18:34

恭喜樓主 靚錶入手

avecplaisir 2018-9-27 22:56

恭喜!其實都無分入門與否...簡潔款式到頭來可能係師兄最記得果款- 話晒係第一隻,pilot毫不失禮喇!
頁: [1]
查看完整版本: 終於擁有第一隻IWC了