查看完整版本 : 招散件:踢屯門逢星期日早上7人硬地中年斯文波 (13/1 有場,歡迎加入)

uman1010 2018-10-6 12:25 PM

招散件:踢屯門逢星期日早上7人硬地中年斯文波 (13/1 有場,歡迎加入)

更新:13/1 有場,招人中!

招散件:踢屯門逢星期日早上7人硬地中年斯文波

我地逢星期日早上係屯門恆常地會有場紙,7 人硬地。一般都係散件fd 加 fd 就湊夠兩隊就踢得成,有時會唔夠人,所以誠招有意踢呢個時段既散件波友(踢斯文波,肯交波,有基本技術,唔好甩底)

我地多係中年30幾歲,斯文波,衛生波,不用夾場紙錢,唔勁,志在出汗。有意黎踢可pm 我,每星期whatsapp相約

如你有一隊波既都得,可約打友誼賽。

最近友賽:
日期:2019年1月13日(日)0900-1100
場地:屯門恆貴街7人足球場
人數:暫時爭幾個夠兩隊。最多搵18人,每邊9人

有興趣踢既ching可以pm 我

Thx

[[i] 本帖最後由 uman1010 於 2019-1-7 09:53 PM 編輯 [/i]]

topsmac2 2018-10-16 12:00 AM

HELLO , C 兄我都想JOIN 一齊踼下波喎仲有冇位查?:smile_30:

uman1010 2018-10-18 07:54 PM

[quote]原帖由 [i]topsmac2[/i] 於 2018-10-16 12:00 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=489012903&ptid=27762304][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
HELLO , C 兄我都想JOIN 一齊踼下波喎仲有冇位查?:smile_30: [/quote]
有位呀,今星期日有場。21/10,屯門恆貴街,0900-1100,pm u

uman1010 2018-10-26 06:44 PM

Up

uman1010 2018-11-2 07:28 AM

Up

香煎純情的腰部 2018-11-5 10:43 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

uman1010 2018-12-6 08:18 AM

Up

uman1010 2019-1-7 09:51 PM

Up, 13/1 有場招人
頁: [1]
查看完整版本: 招散件:踢屯門逢星期日早上7人硬地中年斯文波 (13/1 有場,歡迎加入)