查看完整版本 : 現 在 仲 會 有 咪 嘴 假 唱 嗎 ? 點 樣 睇 得 出來 ?

倩依 2018-10-8 20:32

[b]現 在 仲 會 有 咪 嘴 假 唱 嗎 ? 點 樣 睇 得 出來 ?[/b]

木下優樹菜 2018-10-9 11:53

[quote]原帖由 [i]倩依[/i] 於 2018-10-8 08:32 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=488615299&ptid=27768043][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

現 在 仲 會 有 咪 嘴 假 唱 嗎 ? 點 樣 睇 得 出來 ? [/quote]
我最近睇到已故 zard 上電視唱歌的舊片段, 佢在台上突然非常感動流淚揸住個咪不能開聲, 但電視上佢美妙歌聲就一氣呵成繼續 go on 仲係個 CD 裏面的原裝版, 場面非常肉酸.
頁: [1]
查看完整版本: 現 在 仲 會 有 咪 嘴 假 唱 嗎 ? 點 樣 睇 得 出來 ?