查看完整版本 : 從熱.....變冷

牙豪. 2018-10-30 10:58 AM

從熱.....變冷

回想起以前既時候,
我同佢曾經開心過 暧昧過
而佢亦知道我對佢有意思
幸好當時佢既行為 说話方式都表現得對我有意思 同感覺上有谂過同我發展落去

但係只怪自己太衝動
係唔適當既时候 暗示我鍾意佢 (我無講到明我锺意佢 ,但係我暗示既方式算明顯)

至從果次之後佢開始對我冷淡 ,回應我既時候再無好似以前甘 令我有暧昧 想入非非既感覺

佢開始由已讀即回 變成 已讀晚回,
而應我既方式都漸漸變hea

佢雖然話係因為近排忙 讀書壓力多左,
但係我始终覺得係因為我果次既暗示而搞成宜家甘

所以我開始少左慍佢, 目的係想令佢慢慢忘記我果次帶黎既 過失 同埋 壓力...
至今我地已經兩個星期無愠對方

我好唔想從此大家變成陌生人 亦唔想其他人係呢段時候搶走佢

所以我應該點做好?
我有谂過我換左一個形象後 愠佢出黎盡我所能黎感動佢, 道歉同送我以前買落既野俾佢...你地又覺得點?

其實重頭黎過我都無所谓... 但係最起碼大家唔好最终變成陌生人

謝謝

[[i] 本帖最後由 牙豪. 於 2018-10-30 11:06 AM 編輯 [/i]]

肥矮太空灰 2018-10-30 11:31 AM

[quote]原帖由 [i]牙豪.[/i] 於 2018-10-30 10:58 AM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=489742593&ptid=27816057][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
回想起以前既時候,
我同佢曾經開心過 暧昧過
而佢亦知道我對佢有意思
幸好當時佢既行為 说話方式都表現得對我有意思 同感覺上有谂過同我發展落去

但係只怪自己太衝動
係唔適當既时候 暗示我鍾意佢 (我無講到明我锺意佢 ,但係我暗示既方式算明顯)

至從果次之後佢開始對我冷淡 ,回應我既時候再無好似以前甘 令我有暧昧 想入非非既感覺

佢開始由已讀即回 變成 已讀晚回,
而應我既方式都漸漸變hea

佢雖然話係因為近排忙 讀書壓力多左,
但係我始终覺得係因為我果次既暗示而搞成宜家甘

所以我開始少左慍佢, 目的係想令佢慢慢忘記我果次帶黎既 過失 同埋 壓力...
至今我地已經兩個星期無愠對方

我好唔想從此大家變成陌生人 亦唔想其他人係呢段時候搶走佢

所以我應該點做好?
我有谂過我換左一個形象後 愠佢出黎盡我所能黎感動佢, 道歉同送我以前買落既野俾佢...你地又覺得點?

其實重頭黎過我都無所谓... 但係最起碼大家唔好最终變成陌生人

謝謝[/quote]
佢根本唔鍾意你所謂曖昧有可能係你自己幻想敏感將啲唔係訊號嘅訊號放大或者可能係佢貪玩對好多個都係咁你只係其中之一然後你示意佢就覺得唔好玩了咁咪疏遠你囉佢根本唔鍾意你

CharlesB 2018-10-31 11:16 PM

大好機會點會攪成咁架,放膽啲啦 :smile_o10:

地獄中心的手背 2018-11-2 01:37 PM

衣種曖昧可能係佢對異朋友既相處方法,知道你追求就當然拒絕啦

fb3960fb6037a9 2018-11-11 08:07 PM

試探一下佢嘅意願如果有信心就主動確認,當比多一次機會自己起碼唔會後悔,就算失敗都叫已經盡力無悔
頁: [1]
查看完整版本: 從熱.....變冷