查看完整版本 : 12月牛版飯局!!!!.....(因人數不足取消)

b16a 2018-11-4 09:20 PM

[img]https://instagram.fhkg4-1.fna.fbcdn.net/vp/0297ff09b6583d37ec5844f9177de3ea/5C6B2A9C/t51.2885-15/e35/44731201_187291025492967_3055814733312679398_n.jpg[/img]

因為Real Mccoy's係IG這張牛相,又令到小弟燃起搞全牛宴嘅飯局。牛版嘅各位舊雨新知,又係時候見下面吹下水談下女嘅季節....:smile_35:
如無意外就暫定12月某個星期六晚,介時出席者最好全以牛褸牛褲出席,希望大家可以統一做型就最perfect:lol

日期:12月15日(暫定),晚上七點
地點:睇下有師兄比到意見,最好就兩圍24- 26人左右
服飾:全藍牛加型仔皮鞋

各位有與趣的會員請在些帖留名參加,新舊會員一樣歡迎:smile_15:
出席者:
b16a
Nostalgia
yuet0630
Sta7
@最愛老青@

[[i] 本帖最後由 b16a 於 2018-12-4 08:32 PM 編輯 [/i]]

Nostalgia 2018-11-4 09:31 PM

第一個

yuet0630 2018-11-5 12:55 AM

報名

Sta7 2018-11-5 12:28 PM

一位,唔該。:smile_o06:

kenroy 2018-11-5 06:17 PM

支持, :smile_27:因撞期今次來不了

[[i] 本帖最後由 kenroy 於 2018-11-9 04:42 PM 編輯 [/i]]

Mumba 2018-11-6 01:28 AM

支持, 不過今次來不了

@最愛老青@ 2018-11-9 01:13 PM

一定撐,到,一位唔該。

27875202 2018-11-11 12:16 AM

:smile_13: 一位,唔該。

武哉 2018-11-30 10:52 PM

想去 但個日返工收9點啊

b16a 2018-12-4 08:31 PM

因參與人數不足,是次活動將會取消.......:smile_34:
頁: [1]
查看完整版本: 12月牛版飯局!!!!.....(因人數不足取消)