查看完整版本 : 本人第一次網購, 有野唔識, 想請教。

一個卑賤的人 2018-11-9 01:24 PM

本人第一次網購, 有野唔識, 想請教。

本人一向都無上淘寶網, 最近先第一次上淘寶網, 睇到好多東西都好O岩自己用, 所以就想試吓網購條UNDER, 揀好東西後, 到輸入地址時, 發現佢淨係可以入大陸地址, 㩒唔到有香港地址, 搵左好耐都唔知邊度, 唔明:smile_41:, 其實係邊度有 / 係咪我唔識用呢個網?
係點用法??
另外, 有無D乜野係唔買得?(因為在香港係犯法)  :smile_41:

Sunnyboy556 2018-11-9 05:22 PM

用私集就得啦!

dom2003 2018-11-9 06:32 PM

费事啋你:smile_o13::smile_o13:

abc12345678900 2018-11-9 07:03 PM

搜:立信集運,,可以幫到您

alovek 2018-11-9 07:25 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

queens1688 2018-11-11 10:27 AM

[quote]原帖由 [i]一個卑賤的人[/i] 於 2018-11-9 01:24 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=490268324&ptid=27838931][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
本人一向都無上淘寶網, 最近先第一次上淘寶網, 睇到好多東西都好O岩自己用, 所以就想試吓網購條UNDER, 揀好東西後, 到輸入地址時, 發現佢淨係可以入大陸地址, 㩒唔到有香港地址, 搵左好耐都唔知邊度, 唔明:smile_41:, 其實係邊度有 / 係咪我唔識用呢個網?
係點用法??
另外, 有無D乜野係唔買得?(因為在香港係犯法)  :smile_41: ... [/quote]

我都係新手,你再摸索吓,同埋淘寶網有教程,可以去睇睇,再唔係YouTube教學都得,好易明,而家我都用緊淘寶網購。

買唄集運1 2018-11-11 02:49 PM

:lol了解下我们网页。应该对您有很大帮助
頁: [1]
查看完整版本: 本人第一次網購, 有野唔識, 想請教。