查看完整版本 : 果酸換膚

宇宙忽然核心 2018-11-16 07:42 PM

果酸換膚

果酸換膚好多人都做到怕左, 但皮膚唔白滑唧我, 經朋友介紹後, 我又再次挑戰, 一去到美容院, 個女人同我做皮膚分析, 再講解下我皮膚現在有乜問題, 但我一心只想改善一個問題, 就係要白滑, 唔想成日做, 買產品都冇所胃, 個女人二話不說叫我做果酸, 再買一套產品, 入到房個美容師好細心, 又講得好清楚比我知, 令我唔緊張, 而家已經做做三次, 一個月一次, 我終於揾到我想要的皮膚啦

milktmn 2018-11-16 11:20 PM

[quote]原帖由 [i]宇宙忽然核心[/i] 於 2018-11-16 07:42 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=490640447&ptid=27854663][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
果酸換膚好多人都做到怕左, 但皮膚唔白滑唧我, 經朋友介紹後, 我又再次挑戰, 一去到美容院, 個女人同我做皮膚分析, 再講解下我皮膚現在有乜問題, 但我一心只想改善一個問題, 就係要白滑, 唔想成日做, 買產品都冇所胃, 個女人二話不說叫我做果酸, 再買一套產品, 入到房個美容師好細心, 又講得好清楚比我知, 令我唔緊張, 而家已經做做三次, 一個月一次, 我終於揾到我想要的皮膚啦 ... [/quote]

用咩牌子?

宇宙忽然核心 2018-11-27 12:09 PM

我無問呀!做完有效果就得

RReenn 2018-11-27 02:48 PM

乾性皮膚的我唔岩做,令皮膚更乾,試過用果酸產品即爆瘡

公司真空的婆仔 2018-11-27 09:32 PM

果酸换肤OK唧,不过唔系人人都可以做咁,皮肤敏感和皮肤比较薄微细血管明显的还是不要做的好

sandymama101 2018-11-27 11:00 PM

係有用既...不過唔可以做得太密,怕會令皮膚變薄

觀世音菩萨 2018-11-27 11:37 PM

如果真係做,一定要做好保濕,唔係皮膚仲差

宇宙忽然核心 2018-11-28 06:36 PM

係, 果酸不可以成日做的, 但果個人真係好勁, 可能唔知見過幾多做皮膚呢, 一望就決定到我做D咩
頁: [1]
查看完整版本: 果酸換膚