查看完整版本 : 大Size 二手寵物籠~洪水橋自取(已裝層板&加硬樓梯)如符合內容之守則,可免費轉讓

lhylhylhy 2018-11-22 06:54 PM

大Size 二手寵物籠~洪水橋自取(已裝層板&加硬樓梯)如符合內容之守則,可免費轉讓

二手
已加裝左層板同加硬樓梯,但係主人唔鍾意入去所以無用到

##由於之前免費出讓導致過多回覆既關係,無法分辨真正有需要既人事/寵物 和 杜絕免費後轉賣##

##現在附加一條守則,凡於在一個月內有領養寵物/將會領養寵物及能提供相關證明之有需要人士,可免費自取此寵物籠##

##限期爲23-Nov-2018(23:59前)先到先得

(P.s.:唔好問我點解set 一個月,領養後一個月內都無法提供正常既地方比隻寵物既話,你點解要領養?)
(P.s.:亦抽查過部份人士,發現有人已經係賣緊其他二手寵物用品所以附加條款避免 免費後轉賣)

[[i] 本帖最後由 lhylhylhy 於 2018-11-22 07:12 PM 編輯 [/i]]

InsomniaHK 2018-11-23 03:46 PM

Good rule.  Too big for small home

香煎黃色手背 2019-1-1 02:40 AM

[quote]原帖由 [i]lhylhylhy[/i] 於 2018-11-22 06:54 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=490934717&ptid=27866812][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
二手
已加裝左層板同加硬樓梯,但係主人唔鍾意入去所以無用到

##由於之前免費出讓導致過多回覆既關係,無法分辨真正有需要既人事/寵物 和 杜絕免費後轉賣##

##現在附加一條守則,凡於在一個月內有領養寵物/將會領養寵物及能提供相關證明之有需要人士,可免費自取此寵物籠##

##限期爲23-Nov-2018(23:59前)先到先得

(P.s.:唔好問我點解set 一個月,領養後 ... [/quote]

你好,我符合守則,近期救了二隻貓回家,請問籠還有嗎?就算無,都先謝謝!
頁: [1]
查看完整版本: 大Size 二手寵物籠~洪水橋自取(已裝層板&加硬樓梯)如符合內容之守則,可免費轉讓