查看完整版本 : 大家會唔會去hktvmall買護膚品/化妝品?

john123john 2018-12-11 12:57 PM

大家會唔會去hktvmall買護膚品/化妝品?

如題...
我見佢有D價錢係比起萬寧,SASA 果D係平好多:smile_40:,
但唔知係唔係真貨?

hyl94 2018-12-11 01:46 PM

我都有見到...fancl都賣得幾平下
但係睇D留言話就快過期

milktmn 2018-12-11 11:03 PM

我鍾意shopping多d, 有真實滿足感好多:smile_o06:,鍾意試下(明明用開都要試);P

katelover 2018-12-12 01:24 AM

一dd啦,臨時臨急我都係鍾意直接買

ayuco 2018-12-12 09:23 AM

我一向喺果度買supplement
真係平勁多, 平百幾二百都有

samstan2012 2018-12-12 11:17 AM

我試過買, SO FAR都無問題。 
唔理佢件產品係咩國家出品, 反正係正貨就得。 
估計有D平價貨係外國做特價時購入都唔出奇。
香港買護膚化妝不嬲貴過人

samstan2012 2018-12-12 11:22 AM

我之前唔知係邊到睇左一篇聲明, 內容大約係講HKTVMALL同商戶係有協定唔可以賣假貨, 否則會有懲罰之類。。。。 咁我信佢地唔會賣假貨, 但有無過期就不得而知, 例如眼線筆睫毛液呢D, 就算你係專門店買都唔會有EXPIRY DATE。。。。

巴士熱情的菠菜 2018-12-12 11:49 AM

之前買過無問題呀⋯上網不用鋪租人手,始終平d

餅帥 2018-12-12 07:53 PM

有買過~但有d貨真係好快到期,買嗰時又冇寫明。買左20塊innisfree面膜得大約半年期...同埋試過買左幾次野都係之後見sasa 嗰d更加平。

好想呻下 2018-12-14 09:04 AM

我有買 冇咩問題

milktmn 2018-12-14 09:11 AM

[quote]原帖由 [i]餅帥[/i] 於 2018-12-12 07:53 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=491900083&ptid=27904934][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
有買過~但有d貨真係好快到期,買嗰時又冇寫明。買左20塊innisfree面膜得大約半年期...同埋試過買左幾次野都係之後見sasa 嗰d更加平。 [/quote]

Oh, so sad喎。就算得2個月有效期,你都吹佢唔脹…但我覺得新鮮都好重要,good for skin more.

NoAngel 2018-12-15 11:44 AM

其實唔係 HKTVMALL 賣架, 係其他公司俾錢上架, 放晌HKTVMALL賣, 好似架仔舖甘寄賣, 王維基只有賣食品咋.
有事, 果D公司唔會答你理你架!

Ibelieveifly 2018-12-16 10:31 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

mist321 2018-12-23 06:56 PM

用開見到平個啲會買

Lala1218 2018-12-26 05:24 PM

有買過美容產品, 價錢比專門店平, 同埋用過 ok

Ms.babe 2019-1-9 11:37 PM

剛訂了,用後再分享

sisleey1224 2019-1-10 10:32 AM

未試過 不過同淘寶一樣 好方便

Catpinky 2019-1-10 04:05 PM

買過DHC 維他命丸,冇咩問題。

samstan2012 2019-1-29 05:10 PM

我買過FANCL 保健品幾次, 同店買一樣, 一樣有有效日期。 
買過EL眼部精華, 平過專櫃。
其他化妝品都買過。 無事。 包裝重好完整

alittlelittle 2019-2-4 04:08 PM

有見過 一d discontinued skincare product, 廠商唔再出果隻product 成2,3年   Hktvmall 仲賣緊

係平嫁 你買唔買?

a__z 2019-2-5 04:04 PM

泳妮 2019-2-8 10:54 PM

買mask就有,其他未試過
頁: [1]
查看完整版本: 大家會唔會去hktvmall買護膚品/化妝品?