查看完整版本 : 真心,唔推薦shopline

炎夏肥肥豬豬 2019-1-14 04:13 AM

真心,唔推薦shopline

我開新a/c 係免得比佢秋後算帳

用左佢月費plan,覺得唔岩,取消好正常,唔係要求退錢,之後收到信確認,就無理到

三個月後,無意之間睇信用卡帳單,發現取消左服務,仍然會扣錢,無電話打去,不斷拖,不斷唔處理

去佢FB投訴,仲封埋你,刪post

根本就係黑店[attach]9215144[/attach]

比人封左證據

炎夏肥肥豬豬 2019-1-14 04:13 AM

希望大家唔好中服

sandoeman 2019-1-14 10:30 AM

喂正丫~勁丫間野,我好多客都話平過我又易又快,走左想番來我email 都唔覆

炎夏肥肥豬豬 2019-1-14 05:49 PM

師兄,即係呢間野問極都唔覆?

sandoeman 2019-1-15 08:59 AM

[quote]原帖由 [i]炎夏肥肥豬豬[/i] 於 2019-1-14 05:49 PM 發表 [url=https://computer.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=493413018&ptid=27971380][img]https://computer.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
師兄,即係呢間野問極都唔覆? [/quote]
根本乜7都要錢,只係D客唔撚識睇,養咁撚多sales 同妹妹,都仲有人信佢係平,唔係on9 仲有乜?

walman 2019-1-16 04:40 PM

幾年前公司班MTK就係用濕拉黎同我鬥氣,佢地濕拉一個網店,我就甘用隻open-source改php,執好個template同寫好啲payment method、SEO、shipping、social media野………etc,到而家有event要攪下,做下hot sale都係搵同事跟下寫少少野就OK,佢地濕拉要攪?? google script又唔識,下下比錢買啲白痴plugin add條script落去,拖到個網勁慢,SEO唔友好冇出console,ga個對換率成日都show你邊幾頁有幾錢,但認真便輸了,每年比成皮幾野,仲未計落ad、PayPal同stripe食左你幾多……而家我都等睇戲,睇下班MTK點同老細交代:smile_40:

walman 2019-1-16 04:51 PM

如冇記錯,濕拉係亞里媽媽既初創基金其中一個,hosting係亞媽信,database行firebase之類,佢岩岩開頭谷數時搵左好多social media打手出blog,其中一個係教人落fb ad既stone先生,不過佢個group內大部分都好少用濕拉,甘你就知咩事了:smile_40:

漆哥 2019-1-16 08:43 PM

識簡都用左Shopify啦!:smile_30:
頁: [1]
查看完整版本: 真心,唔推薦shopline