查看完整版本 : Dry咗5年 終於情人節唔使自己過

HZCTVORDYDG 2019-1-24 12:43 PM

Dry咗5年 終於情人節唔使自己過

小妹今年29,自覺係輕熟女打份普通office工:smile_o05:
本身拍過兩次拖,不過對方仲係大細路,所以忍痛分手 :smile_o03:

平時興趣唔多,最鍾意做下瑜伽,同frd行下街,食下飯
身邊都係女仔frd
試問點樣識到男仔???

講完自己就講下點出POOL

都試過網上交友APP,開頭都幾好傾,但傾幾句就係好猴擒約出街見面!!!
傾幾句就想我同佢出街,當我係乜先
只係真心想搵到個異性傾下偈啫

諗住灰灰地冇希望,不過有fd用配對公司搵到bf
仲就嚟結婚tim 於是就介紹我用HxyDoxble呢間配對公司
盡地一煲try,唔想情人節孤伶伶咁過:smile_04:  
點知真係有人聯絡我 仲心諗有冇咁快?
咪睇下幫唔幫到手囉。

End up 呻咗一大論 發覺佢地幾有心:smile_40:  
仲俾埋意見我點樣識到男仔
Appointment完之後,發覺了解自己多咗 於是決定搵佢哋
話說佢哋嘅pool好大,好似用system同人手 幫手搵。。。互相認識。。。

出咗幾次dates之後,見咗幾個唔錯嘅對象,都係我心入面嗰杯茶!
當然啦,搵另一半係需要時間,唔係一頭半個月就得,不過都明愛情係要培養同等待:smile_o06:

過咗半年有多 總算搵到個啱傾嘅男仔 仲係聖誕同我表白!!!

之前都諗過配對公司會唔會係呃人:smile_38:  

自己網上睇到個post,見到有配對公司嘅前員工大爆內情,我睇完之後
直頭覺得唔妥啦 :smile_o02:
搵印度人幫你配對。。。  
唔好話中文,英文都唔知識唔識!  
又話1個月幫你搵到另一半,吹水都有個譜吖!  
最誇張係求其Match
將律師配對畀地盤工人。。。  想點先
如果姊妹懷疑中招,咪同佢講中文囉 XD

呢個真心幫到我。雖然愛情冇話一定得
但有專人幫手 加埋自己放膽嘗試,擺脫單身唔係冇可能。

分享完畢,希望各位單身嘅師兄師姐加油:smile_34:

日日是Mday 2019-1-29 10:47 AM

有冇咁過份呀:smile_22:

仙LiLi人 2019-1-29 12:19 PM

今時今日仲有咁嘅服務:smile_29:

落漠小小流彈 2019-1-29 02:34 PM

賣廣告

苦不堪言怪少女 2019-1-29 07:10 PM

都係想搵個啱傾既人,真係咁難:smile_24:

giselle1314 2019-1-30 03:17 PM

係啦。係度賣廣告=.=.

KGream 2019-1-30 09:55 PM

賣廣告 X2

Chi@ll 2019-2-2 08:50 PM

甘低質既廣告 :smile_39:

殺狗頭目 2019-2-20 06:16 AM

咁真係好好喎,但硬係有啲曲線sale嘅感覺

異域奔放的小腸 2019-3-15 02:30 AM

樓主,我都係用呢間婚配公司,但是我給左2萬蚊,4次機會,4次都給豬排我,不但這樣,他們每次配對都要3個月以上,我4次機會用完,我都對呢間公司失望。
頁: [1]
查看完整版本: Dry咗5年 終於情人節唔使自己過