查看完整版本 : 兩公婆第一隻pam 1312

m7production 2019-2-9 03:23 PM

兩公婆第一隻pam 1312

好多謝系討論區各位師兄既留言, 過年前終於俾我地揀定左款式, 一齊買左第一隻pam, 度左好耐最終都系揀埋同一個款:loveliness:, 無遺憾:smile_30:

eddie0806 2019-2-9 06:51 PM

師兄 到買啊 而家有幾折?

kktc 2019-2-9 08:05 PM

靚,但係點解師兄唔揀一隻另外一款?

m7production 2019-2-11 11:10 AM

ad買8
大家都系鐘意同一個款, 費事到時都系爭住帶同一隻:smile_13:, 況且佢都換埋短帶, 變左我而家有兩條皮帶同埋兩條膠帶.:smile_30:

tanaka8138 2019-2-12 01:00 PM

雙雙對對,恭喜ching🎊🎉😊

1314rolex2 2019-2-12 02:12 PM

恭喜🎉🎉
但不是買唔同款可以交換戴更為花算嗎?

m7production 2019-2-15 07:13 PM

你地講果個問題我地都諗左好耐, 至去買埋同一個款既, 無疑兩隻吾同款又真系多隻款帶下都好既, 不過我再想買既錶款個價錢又Over budget, 買隻47mm既款佢又覺得太大.

SamYim_10 2019-3-4 12:12 AM

[quote]原帖由 [i]m7production[/i] 於 2019-2-9 03:23 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=494619441&ptid=28023982][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
好多謝系討論區各位師兄既留言, 過年前終於俾我地揀定左款式, 一齊買左第一隻pam, 度左好耐最終都系揀埋同一個款:loveliness:, 無遺憾:smile_30: [/quote]
師兄邊到入手?我都睇中呢隻

hk_messi 2019-3-5 04:45 PM

好錶 :smile_o12:, 恭喜 !

civicjai 2019-3-7 09:35 AM

C Hing, nice watch.  I'm planning to get one too.
Any hints which AD I can get 20% discount? (Sorry, I don't have access to PM function)
Or is it common get 20% discount from most of the AD?
頁: [1]
查看完整版本: 兩公婆第一隻pam 1312