查看完整版本 : 速度食評 - 灣仔 Triple O $60 歎完美Burger Set

Quadeas4 2019-2-10 06:13 PM

速度食評 - 灣仔 Triple O $60 歎完美Burger Set

諗食咩野係好痛苦既事 , 但係睇埋晒D又長又沉既食評仲痛苦,分分鐘睇食評個時間仲長過你食個餐飯 , 排隊又長又耐,所以速度食評為你帶黎一系列有速度有激情既速食系列,減輕大家痛苦 , 為大家搜羅出一D又食得過下 , 又唔洗等好耐既餐廳。

一個完美o既burger set, 包括 漢堡包 薯條 飲品  缺一不可係灣仔要歎一個有水準o既burger set average都要百幾蚊但今次介紹o既triple o, 就可以用幾十蚊o既價錢 食到最高水準o既burger set

燒牛肉漢堡  -- 牛肉可選擇熟o既程度 唔會過熟, 抵讚, 但包o既外相麻麻
和風炸豬扒漢堡 -- 包得好靚, 材料都新鮮夠脆夠味 但期間限定o既包始終質素比唔上regular menu, 唔推介
芝士蒜蓉薯條 -- 高度推介, 夠入味, 芝士同蒜蓉o既份量都超足夠, 薯條新鮮炸起夠熱唔淋身
炸魷魚圈 -- 正常水準, 魷魚圈好足料唔會太多粉, 但粉同魷魚一分就開, 不過配埋他他醬食都夠哂好食
朱古力奶昔 -- 高度推介, 將好濃郁o既朱古力新地溶入左呢杯奶昔入面, 甜得黎好夠奶, 飲完唔會太漏同口渴
雲呢拿奶昔 -- 冇朱古力奶昔咁濃郁, 飲起上黎會略嫌普通, 不過想過奶昔癮都夠哂架啦~

由於實在太抵食兩個餐只係食左12X蚊
所以總分去到 9/10
推介菜式
所有牛肉漢堡
素菜漢堡
芝士蒜蓉薯條
炸魷魚圈
朱古力奶昔

[[i] 本帖最後由 Quadeas4 於 2019-2-10 06:15 PM 編輯 [/i]]

~KK 2019-2-11 05:21 PM

果然係 快 靚 正 喎:smile_o06:

果個變態的獅子 2019-2-11 07:32 PM

太刻意了:L

紅星加盈 2019-2-12 04:20 PM

抵, 好過哂啲美式連鎖店

魔鬼主教 2019-2-12 08:39 PM

謝謝分享

plmokbijb 2019-2-12 08:48 PM

這個價錢在灣仔算係咁

Marco-2010 2019-2-13 12:59 PM

[quote]原帖由 [i]Quadeas4[/i] 於 2019-2-10 06:13 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=494676625&ptid=28026413][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
諗食咩野係好痛苦既事 , 但係睇埋晒D又長又沉既食評仲痛苦,分分鐘睇食評個時間仲長過你食個餐飯 , 排隊又長又耐,所以速度食評為你帶黎一系列有速度有激情既速食系列,減輕大家痛苦 , 為大家搜羅出一D又食得過下 , 又唔洗等好耐既餐廳。

一個完美o既burger set, 包括 漢堡包 薯條 飲品  缺一不可係灣仔要歎一個有水準o既burger set average都要百幾蚊但今次介紹o既t ... [/quote]佢地d薯條好難食架喎

Frozen_Ray 2019-2-14 02:22 AM

3O 上餐快??? 笑左 :smile_o11:

edmondlee1818 2019-2-14 04:19 PM

d芝士唔溶既

明日紅色蛋 2019-2-17 02:14 AM

謝分享

水底永恆的弟弟 2019-2-17 01:06 PM

謝謝分享

天天上向 2019-2-19 09:39 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

我是森爸 2019-2-19 09:27 PM

[quote]原帖由 [i]Quadeas4[/i] 於 2019-2-10 06:13 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=494676625&ptid=28026413][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

一個完美o既burger set, 包括 漢堡包 薯條 飲品  缺一不可係灣仔要歎一個有水準o既burger set average都要百幾蚊但今次介紹o既t ... [/quote]

点解咁平

峰仁 2019-2-21 02:11 PM

點解可以咁平既? TRIPLE O 一個包最平都要55, 再轉COMBO SET +24, 再轉MILKSHAKE + 20, 再轉芝士蒜蓉薯條 +11, 都已經OVER 100蚊一個餐。 請問係咪有用COUPON 呢? :smile_41: :smile_41:

zevo 2019-2-25 07:52 AM

芝士蒜蓉薯條 😍

前期灰主角 2019-3-5 12:31 PM

多謝分享:smile_o12:

peterboy 2019-3-11 09:59 PM

Triple O 越整越難食:smile_38:

香港奶茶飄飄 2019-3-11 11:34 PM

尼間
真不錯
又不是貴
十幾年來水準差不多
最喜歡它的奶色+牛菇包
可惜沙田果間折了
現在吃要去O方先有

公園野性的肚臍 2019-3-12 03:01 PM

謝謝分享

288328832883 2019-4-14 06:47 PM

而家多左咁多凸式burger
姓價比已經吾膠

dbsdbsdbs 2019-4-15 08:53 PM

謝分享

dbsdbsdbs 2019-4-15 11:27 PM

算唔錯

ericzidane 2019-4-17 10:40 PM

打手一名, 同日註冊出帖。
個包就$60, 其它就唔計,出相就出埋其它野,奶昔都$40一杯,全部計起碼$200
頁: [1]
查看完整版本: 速度食評 - 灣仔 Triple O $60 歎完美Burger Set