查看完整版本 : 新龍必須講宇宙大戰

itemwah2 2019-3-3 01:59 PM

新龍必須講宇宙大戰

由香港小黑幫>日本>泰國>韓國>中美申展到全球,再加上飛昇,龍虎門發展上一定要去到星球大戰,至可以寫落去!

至於所謂無敵易筋經,九陽神功之類,只不過是中國人自己武學智識範圍內無敵(一時),亦只不過是達摩個人能力之內,當放眼世界,西方也同樣有可能更強武學,甚至遠古時期既中國,達摩之前亦可能有更強武學失傳!所以四大神功,只要遇上放眼天下之下,可能不堪一擊了!

[[i] 本帖最後由 itemwah2 於 2019-3-3 02:11 PM 編輯 [/i]]

iehmfok 2019-3-3 09:43 PM

到時米變成龍珠版 星矢版!!
打完宇宙打陰間打界王.......

itemwah2 2019-3-4 01:00 AM

[quote]原帖由 [i]iehmfok[/i] 於 2019-3-3 09:43 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=495685481&ptid=28069621][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
到時米變成龍珠版 星矢版!!
打完宇宙打陰間打界王....... [/quote]

我覺得是必須的,否則只會停留係地球,永遠不長進!
而且近幾年,星球宇宙也不再是誇張劇情,事實上人類早已認定有外星人,
所以寫下去根本也很合理,保護地球既工作,就交比龍虎門既英雄吧!

RAy_1982zzz 2019-3-4 12:10 PM

石黑龍件蝎子底衫隻蝎子原來有生命,將黑龍變成蝎子外星人。😂咁外星人主動揾老祖宗隻揪重贏左,姦左老祖重搶埋老祖件全白長衫同紅色劍。


原來外星人係可以令到地球男人懷孕,老祖宗菊花開左唔夠一星期就生左幾個外星人,哇,真係大呼過癮。😂
頁: [1]
查看完整版本: 新龍必須講宇宙大戰