查看完整版本 : 植眼睫毛+飄眉+紋眼線後超方便!!

0708ismynumber 2019-3-7 05:44 PM

植眼睫毛+飄眉+紋眼線後超方便!!

純粹想同大家分享吓:$
眉就幾年前第一次飄,last咗兩年幾,之後覺得開始無乜色,於是上年年頭再飄多次
見個師傅有做埋眼線package,睇過IG啲相又好似幾好咁,就膽粗粗一次過做埋:smile_35:
OMG!! 點解我唔早啲搵佢做呢!! 做完真係超方便,係頭嗰幾日唔濕得水,等佢甩晒啲焦就OK
平時皮膚狀態好嗰時就連低妝都唔化(我認我懶:smile_30:)要出街先搽mascara 再到今年年頭要去旅行,因為係陽光與海灘,諗住再方便啲,連mascara都唔想搽,於是就走咗去植眼睫毛上網research後,決定去KP,貴啲就貴啲,但係好似幾好咁;P因為我驚啲細舖用啲唔好嘅膠水,又或者係將幾條睫毛痴落我一條眼睫毛度
成個過程都好舒服,瞓著埋添!第一次做咗140條,粗,強卷,10mm, 出黎效果好滿意,影相好靚,真人可能睇唔慣,覺得有少少少少濃密咗丁咁多;P
last咗成個月,其間有甩總共大概十幾條?其實我都唔知,剩係知無甩到一忽忽:P
過年前再整過,又last咗成個月,到三月頭又整(我已經整上癮了:lol)
而家真係超級方便,每朝起身正常護膚程序(wash-toner-clarins v face serum+massage)後已經出得街!!
anyways, 係咁意影咗張相比大家睇,唔係好清,唔好介意!:$:$

農場幼小的羊 2019-3-7 06:33 PM

:loveliness:靚👍,想請問眉和眼線在邊到整?整時痛不痛和幾錢?而值眼睫毛也在那整和幾錢?可否pm,謝謝

vickyks457 2019-3-16 10:43 PM

想請問眉和眼線在邊到整?整時痛不痛和幾錢?而值眼睫毛也在那整和幾錢?可否pm,謝謝

karenpm 2019-3-17 04:18 PM

[quote]原帖由 [i]0708ismynumber[/i] 於 2019-3-7 17:44 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=495887362&ptid=28079053][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
純粹想同大家分享吓:$
眉就幾年前第一次飄,last咗兩年幾,之後覺得開始無乜色,於是上年年頭再飄多次
見個師傅有做埋眼線package,睇過IG啲相又好似幾好咁,就膽粗粗一次過做埋:smile_35:
OMG!! 點解我唔早啲搵佢做呢!! 做完真係超方便,係頭嗰幾日唔濕得水,等佢甩晒啲焦就OK
平時皮膚狀態好嗰時就連低妝都唔化(我認我懶:smile_30:)要出街先搽mascara 再 ... [/quote]

可否pm 我

fb8688822 2019-3-17 05:46 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

膠膠gal 2019-3-29 06:51 PM

我都係kp fans;P
我都植上癮,我發覺植完之後真係少左化眼妝,最多上cc cushion就出得街,我book左4月頭會去再植,諗住試下植有顏色,植完再包膠~你有無買埋佢地支梳呀?我上次買左都幾好用:smile_o12:

chungmm 2019-3-31 05:37 PM

:smile_41:整完眉唔濕得水咁點洗面?

magicindy 2019-4-6 04:29 PM

想知地點
頁: [1]
查看完整版本: 植眼睫毛+飄眉+紋眼線後超方便!!