查看完整版本 : 請問大家有冇去過Body Tune 按摩?

eddie103 2019-3-11 03:22 PM

請問大家有冇去過Body Tune 按摩?

[align=left]考慮緊Healthland 定 Body Tune 好[/align]
[align=left]請問大家有冇去過Body Tune 按摩? 質素如何? 網上好少呢間評價~[/align]
[align=left]唔該[/align]

babyvvchu 2019-3-12 06:13 PM

body tune一般,撞彩神睇師傅。勝在性價比高。我有次撞正俾個目測6張既「婆婆」幫我按,佢邊按邊中眼訓。。我真想叫佢go back home sleep la.....:lDD_005:但都試過遇到好手勢既。網上預約定會抵啲。

tmc3012 2019-3-12 07:10 PM

Helthland早幾年試過麻麻, 其實好睇師傅手勢啦

2000luckyboy 2019-3-13 09:03 AM

[quote]原帖由 [i]babyvvchu[/i] 於 2019-3-12 06:13 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=496137222&ptid=28086893][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
body tune一般,撞彩神睇師傅。勝在性價比高。我有次撞正俾個目測6張既「婆婆」幫我按,佢邊按邊中眼訓。。我真想叫佢go back home sleep la.....:lDD_005:但都試過遇到好手勢既。網上預約定會抵啲。 ... [/quote]

去過幾次都幾好
比較靜
唔會太嘈雜
按摩💆🏻‍♂️按摩💆
都係看👀按摩師
好不好😂🥶

bm321402 2019-3-13 11:15 AM

如果只是這兩間比較, 一定是揀body tune, 
health land 感覺現在做到爛哂, 服務, 技師, 環境都差.

eddie103 2019-3-13 11:49 AM

多謝咁多位, 我都有聽聞Healthland而家差左~

因為今次同媽媽去, 佢好鍾意按摩, 會日日按, 當然我比錢, 所以打算2日去貴按摩店, 2日去平按摩店~~
頁: [1]
查看完整版本: 請問大家有冇去過Body Tune 按摩?