查看完整版本 : Audi Q2適合P牌嗎?

kawaii_lavender 2019-3-16 05:54 PM

Audi Q2適合P牌嗎?

請教一下大家,Q2 容易揸嗎?呢度好多師兄謝歐洲車好易壞,要預20%車價去維修,呢部又點呢?大家有咩意見呢?

NorrisHKman 2019-3-16 06:11 PM

[quote]原帖由 [i]kawaii_lavender[/i] 於 2019-3-16 05:54 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=496331215&ptid=28097570][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
請教一下大家,Q2 容易揸嗎?呢度好多師兄謝歐洲車好易壞,要預20%車價去維修,呢部又點呢?大家有咩意見呢? [/quote]

識得揸嘅冇嘢壞
唔識揸嘅乜都壞

north 2019-3-17 04:02 PM

其實奥迪是否俾平治,宝馬相對易壞?

chemfung 2019-3-18 05:54 PM

怕就咪買啦...

mankitmok 2019-3-18 05:59 PM

適合,前提係唔驚壞

whkwok7 2019-3-18 10:11 PM

我成日都想問,d「朋友」成日都話除左雙B其他咩歐洲車都整餐死,其實又有幾多「朋友」真係揸過佢地話整餐死嘅車?:smile_45: 我揸過架2007 Audi A3 2.0,「朋友」口中嘅整死你DSG波箱,假日車正正常常咁揸左11年揸到舊年咩事都冇:smile_34:

神秀天王 2019-3-19 11:21 AM

好適合,車仔細細,又安全,又好操控;
至於多野整?我個人怕部車冇野整多啲,如果部車唔出下少問題,到時換車我點想藉口同老婆開聲呀?
想唔壞冇野整,買COROLLA得啦,長命過你都仲得。

tailikhk 2019-3-19 12:51 PM

P 牌唔好俾咁貴買車, 保險好甘。 
Q2 適合P牌揸, 車細, 易睇位, 馬力細 , 但2手Q2無後波鏡頭 (好似最近幾個月原廠新車先有提供), P牌玩到甩P 應該已經想換車。

weezer 2019-3-20 06:12 AM

質素應該幾ok的,意大利法國真係一街都係。。
頁: [1]
查看完整版本: Audi Q2適合P牌嗎?