查看完整版本 : 【 沙嗲王真係垃撚曬】

袋中浪漫的香蕉 2019-3-24 10:29 PM

【 沙嗲王真係垃撚曬】

頭先行開荃灣去咗沙嗲王食晚飯
記得有個二人套餐但見唔到menu,唯有散嗌啦,食到中途見到隔離枱全部都有二人套餐個menu set,唯獨是我嗰張枱冇
於是同佢講可唔可以轉返,問咗佢啲份量全部一樣,佢話可以轉但係飲品正價(因為我地3大2小),如果我一早睇到有呢個menu就唔會散嗌其他menu冇嘅嘢飲la( 二人set包兩杯嘢飲, 同埋有雪糕), 同埋如果一個醒少少嘅樓面見到個客叫啲order同個set menu d嘢係一樣,都會提吓佢不如叫呢個set la啲嘢一樣,抵D。
冇理由有set吾叫叫散嗌咁on9。
計咗條數貴成舊水,嬲嬲哋嘢都吾能食!
以後都唔會去呢個集團食嘢, 垃撚曬!

肥仔0138 2019-3-25 01:40 PM

[quote]原帖由 [i]袋中浪漫的香蕉[/i] 於 2019-3-24 10:29 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=496744206&ptid=28114653][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
頭先行開荃灣去咗沙嗲王食晚飯
記得有個二人套餐但見唔到menu,唯有散嗌啦,食到中途見到隔離枱全部都有二人套餐個menu set,唯獨是我嗰張枱冇
於是同佢講可唔可以轉返,問咗佢啲份量全部一樣,佢話可以轉但係飲品正價(因為我地3大2小),如果我一早睇到有呢個menu就唔會散嗌其他menu冇嘅嘢飲la( 二人set包兩杯嘢飲, 同埋有雪糕), 同埋如果一個醒少少嘅樓面見到個客叫啲order同個s ... [/quote]

點解唔食樓下間韓國菜,$50+ 有飯有湯有泡菜同飲品

雙非單程好福佳 2019-3-25 03:14 PM

落單時你唔問多一句?
而家怪鳩人,
人地冇野做咩?
黎開post 係咪想人同情你?
呢啲係咪方向客之道?
某強國特色已入侵香港。。。

water_pina0923 2019-3-26 11:37 PM

下次問多句先下單

401 2019-3-27 11:34 AM

自從改了menu, 都無興趣再食

心事信箱男朋友 2019-3-27 07:17 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

紅星加盈 2019-3-27 10:21 PM

宜家餐飲業邊有人材做架
自己要醒啲

雙非單程好福佳 2019-3-28 12:10 AM

樓主失左踪,柒出乳罩
頁: [1]
查看完整版本: 【 沙嗲王真係垃撚曬】