查看完整版本 : 立法全禁加熱煙!嬲左!

hkkkk2009 2019-3-30 08:08 PM

立法全禁加熱煙!嬲左!

希望唔好比人block ,因為呢個意題真係對煙民又好,非煙民又好,都好重要!

立法會立法全禁加熱煙一事,我一直都有follow 開網上facebook 果個iqsoer page ,岩岩昨日見到佢出個post 係收集意見,同時都係想多個機會向立法會表達意見。但係岩岩見到個post 唔見左,仲要講係比人report 到無左~所以都想係度share 比大家睇~~

禁係一回事,但係唔可以唔比人講野,仲要禁言!唔想見到咩都比政府玩曬,我自已都係一個煙民,食加熱煙真係比點煙好,最少真係少好多味,唔知大家有咩睇法。我就唔想政府真係為做而做,為左可以有番政積,就可立法全禁,令到想轉加熱煙的朋友都無左個選擇!

大家如果想睇多少少,可以去以下facebook (Iqoser - 加熱煙關注組)睇睇,最少多個了解!



[好恐佈] 意 見 收 集 活 動 被 河 蟹!!!

尋日Iqoser加熱煙關注組,發起嘅網上意見收集活動被大量五毛Report 攻擊,以致整個post 消失,變相被滅聲!
為何簡單的意見收集活動都要被打壓!我地只係理性地向立法會表達加熱煙民對議題嘅想法,咁都要被滅聲?

我地一直都明白爭取加熱煙合法化的路會好辛苦,而我地一直都立法會游說議員,都係想為一眾加熱煙煙民爭取我地應有的選擇權。呢個簡單的訴求,都要面對好多好多的難關同阻撓!

所以希望大家去以下連結表達意見,要積極發聲,愈是打壓的聲音,我地愈唔會屈服!
係時候行出黎表達香港人就政策議題的意見!

意見收集唔會停止!
[url]https://forms.gle/LtMbZQBBZQXVtYZcA[/url]

另外大家可以直接去立法會網站上面發表意見:
[url]https://app3.legco.gov.hk/ors/chinese/Invite.aspx?InvId=10000245[/url]

請人手copy 去 Whatsapp Or Page 轉發比更多朋友,去參加今次自由嘅意見收集!
頁: [1]
查看完整版本: 立法全禁加熱煙!嬲左!