查看完整版本 : 5月4日沙田舒xx的粉紅色豹紋摺傘

tracyhui1227 2019-5-8 08:14 AM

5月4日沙田舒xx的粉紅色豹紋摺傘

對舒xx健身極之失望,大家小心


本人為舒xx的長期顧客,近日於店內遺失一把有紀念的傘,希望職員能協助尋回,但經多次請求,亦找上總公司幫助。答覆只是要有警方出信要求查看cctv,才會行動。
本人已報警到場,警員亦解釋了未決定是否刑事成分,案件很難成立。警員亦和舒xx職員解釋,職員話要等總公司回覆,但最後回覆都一樣,令本人對此公司極為失望,一間公司自己客人唔見左野都唔肯幫手睇一下cctv,看下是否有人擺錯叫該客人歸還就可以了。


現在一定要報警,那取了我傘的客人就一定變小偷了。令我覺得舒xx有心為難,令客人多一事不如小一事。現在不見傘,如果沖涼時比人拎左對鞋呢?


難度都是這樣不及時幫客人看看誰取了?要客戶報警?赤腳走?等警方幾日後出信?


本人於5月4日晚上6時至7時多在沙田舒xx分店被人偷走/取走雨傘(粉紅色豹紋摺傘),希望盡快歸還到沙田舒xx分店,傘對本人十分有紀念,希望你未掉左,本人已報警備案。


各位舒xx顧客,大家小心啲啦!係佢地方唔見野,佢地係唔會幫手,你只能報警,無奈要小事化大。


請各位幫手傳開,希望在對方掉左把傘前找回😭😭😭如有人看到誰人取去都可聯絡沙田舒xx
頁: [1]
查看完整版本: 5月4日沙田舒xx的粉紅色豹紋摺傘