查看完整版本 : 畢直只有40左右,06-07果d 997多唔多野整?

Motarola 2019-5-11 05:35 PM

畢直只有40左右,06-07果d 997多唔多野整?

以前渣開BM3仔,但有兩個小朋友后,已換左一架平價二手7人車,始終............ 所以想用有限畢直買架997cs果D,但因為都成10幾年車,而且睇鬼佬網話IMS糸前期997好嚴重嘅問題?向老虎攞批文前,希望請各位大大分享一下☺️
雖然十幾年車,但自己睇落都覺得同991一樣咁靚👍其實系無咁多銀😅下圖tt覺得仲靚好多

chemfung 2019-5-12 09:41 AM

呢個筆直唔建議玩波子

wingwing9292 2019-5-12 11:42 AM

997.1係幾好玩嘅,同991比,個樣同內飾當然舊好多啦,IMS同RMS問題,睇彩數嘅啫

A5和牛 2019-5-12 07:56 PM

I really feel good to have a 2006 C2S last year, a budget buy and a joyful sport car. It was a dream to have a carerra when I was young

cpswtf 2019-5-13 12:02 AM

師兄識貨,997 最後一代 hydraulic steering,如果買NA 其實冇咩野整。 IMS/RMS 真係睇彩數,可以參考下:
[url=http://www.carplushk.com/articles/748/porsche-911-secondhandbible]http://www.carplushk.com/articles/748/porsche-911-secondhandbible[/url]

Kitrad 2019-5-30 11:48 PM

997IMS比996係upgrade左,雖然唔係100%冇問題,但出事機率相對少好多,加上啲車喺香港冇咩機會落場,正常都唔會有咩大問題

Kitrad 2019-5-30 11:51 PM

利申:有架2nd car 2005 C2S 5年,每年servicing,除左換損耗品,冇野壞過:D

andhklam 2019-5-31 11:38 AM

如果唔係一定要997,可考慮一吓 CAYMAN

Kitrad 2019-6-3 11:05 AM

樓主有小朋友,應該想要991後面兩個+2位
頁: [1]
查看完整版本: 畢直只有40左右,06-07果d 997多唔多野整?