查看完整版本 : 三分鐘講《前世今生》,逆向催眠證明前世

NewAge拆解王 2019-5-30 02:06 PM

三分鐘講《前世今生》,逆向催眠證明前世

[url]https://www.youtube.com/watch?v=u52TO3NSj6Q&list=PLHiEm67_8VO2r3vny0dpiTamEDWW5wu4J&index=10[/url]

hayleynunn90 2019-10-11 06:49 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

我是賣料又如何 2019-10-16 09:46 PM

留名

大lin哥 2019-11-27 11:04 PM

半空宇宙的主角 2019-12-24 04:24 PM

騙局

ivanly 2020-1-7 02:08 AM

留名

lxvvxl 2020-1-9 05:35 PM

Lm

hinyun3943 2020-2-19 08:13 PM

kit1981200131 2020-3-10 10:44 PM

既然冇前世今生仲唔快啲出去狂做壞事, 既然死後會歸於虛空乜都冇,咁仲使乜供樓咁辛苦姐,跳樓死咗佢咪得囉

若然冇前出,為何每個人來到世間的處境會不同,為何會有貧富貴賤 健康與殘疾? 點解你係李嘉誠個仔我唔係呀?

如果咁都遊說唔到你, 咁我只能講句你認命啦, 呢個世界係唔公平㗎,認命啦,拜拜!

[[i] 本帖最後由 kit1981200131 於 2020-3-10 10:46 PM 編輯 [/i]]

夜遠方的現實 2020-4-22 11:37 AM

不信

東方幼稚的美人 2020-5-15 05:20 PM

留名

fbaee6d07d8bee 2020-5-23 11:16 PM

[url]https://youtu.be/XEB58JRQe-c[/url]

DAIIYUEN 2020-6-2 01:09 AM

:smile_14:

急焦平平樹根 2020-6-6 09:29 AM

🙄

冬寒一水樽 2020-6-11 10:01 PM

這種方法看到的更可能是底層潛意識的內容,僅屬於今生的一些心靈信息。有關前世的信息,需要以持續的靈修、可靠的法門,才有可能得窺一二,且與常人之理解不同,前世的信息不等於今生的意識,前世是你今生因果和業力來源,但不等於你今生的意識和自我的來源。

5454554 2020-6-12 08:43 PM

講故事點講都得

井底灰魚 2020-6-25 11:06 PM

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

袋中明現實 2020-7-3 06:28 PM

留名
頁: [1]
查看完整版本: 三分鐘講《前世今生》,逆向催眠證明前世