查看完整版本 : 寄零食到英國宿舍

東方白滑的魚蛋 2019-5-31 07:29 PM

寄零食到英國宿舍

請問想寄零食到英國, 可否寄入境?
想買出前一丁和維他檸檬茶其他飲品
有沒有人試過英國華南行[url]www.wanahong.co.uk?[/url] 是否英國所有宿舍都送到?

文藝東海岸 2019-5-31 07:34 PM

買過好多次,OK的的。訂過出前一丁杯麵去學校,檸檬茶有賣成箱。我訂貨時會留囝囝英國電話號碼。

fatlam2 2019-6-1 12:20 AM

如果你由香港寄過去, 一箱5kg都要3xx蚊
仲要檸檬茶本身勁重. 你係wanahong訂, 一箱訂唯番都係5-6蚊一包, 包埋運費, 算平了.

一葉一枯榮 2019-6-14 04:44 PM

有什麼好吃的零食推薦

ishchiglovskiy 2019-6-26 11:08 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

ppp8964 2019-7-3 11:30 PM

No meat. No egg yolk

東方白滑的魚蛋 2019-7-31 09:49 PM

報告番:smile_38:最後我訂左D公仔面同零食, 包裝得幾好, d醬料都有另外包
我7月21訂左, 7月23號就到左宿舍~:smile_o06:
另外想問有冇方法寄到冰皮月餅或者奶黃月餅?

樓下勇敢的高峰 2019-8-24 10:54 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

fatlam2 2019-9-18 11:56 PM

[quote]原帖由 [i]東方白滑的魚蛋[/i] 於 2019-7-31 09:49 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=503923203&ptid=28252868][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
報告番:smile_38:最後我訂左D公仔面同零食, 包裝得幾好, d醬料都有另外包
我7月21訂左, 7月23號就到左宿舍~:smile_o06:
另外想問有冇方法寄到冰皮月餅或者奶黃月餅? ... [/quote]

你連米都訂埋...駛唔駛...
頁: [1]
查看完整版本: 寄零食到英國宿舍