查看完整版本 : 愛香港就別去抹黑她

小紅帽掃的蘋果 2019-6-18 12:21 PM

愛香港就別去抹黑她

愛香港就不要用暴力游行、阻礙交通、包圍大樓等惡毒的方式製造社會混亂抹黑香港。
[img]http://www.dgbzy.com/html/2019/n0613c9157.html[/img][img]http://www.dgbzy.com/uploadfile/2019/0613/20190613091754427.jpg[/img]

DonLiu2019 2019-6-18 12:25 PM

[b]有一個陳同街,就可以有好多陳同街,香港人出名鈡意旅行,[/b]
[b]即是話全世界人在香港以外地方殺香港人,都不會受法律制裁,[/b]
[b]香港人便變成低等賤民。可以比人隨意殺死。[/b]

壯陽加加速師兄 2019-6-18 12:35 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

小紅帽掃的蘋果 2019-6-18 12:39 PM

加油香港,加油逃犯條例

小紅帽掃的蘋果 2019-6-18 12:41 PM

所以香港更需要逃犯條例:loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:

小紅帽掃的蘋果 2019-6-18 12:44 PM

你説的非常不對

Marrybaby 2019-6-23 10:02 AM

9個花色羔羊 2019-6-23 10:18 AM

雄鷹飛 2019-6-23 11:02 AM

愛港要理智,莫要被他人利用了

落漠藍色肚臍 2019-6-26 09:53 AM

我們挺你香港警察

床下幼小的P圖 2019-7-3 10:31 AM

國有國法 2019-7-3 11:39 AM

天佑香港

coastline 2019-7-3 02:20 PM

做人唔能忘本, 香港嘅歷史係帶著血腥嘅繁榮, 帶著屈辱嘅光榮, 哩片土地上深埋著殖民時代留下嘅疼痛和炸彈

大湾仔 2019-7-4 05:31 PM

[font=Microsoft JhengHei]香港民眾和特區政府維護香港和平穩定嘅決心也絕唔會動搖,香港民眾和國際社會理應擦亮眼,審慎而為,唔好俾讓政治「暴徒」嘅險惡用心玷污港土。[/font]

宇宙的救星 2019-7-4 05:35 PM

香港警隊是市民安全和社會安寧的守護者,其執法專業水準享有廣泛讚譽。強烈譴責有關暴力行徑,支持警隊依法懲治,守護香港法治和社會治安。致敬,香港員警!

fbf247e3c4038b 2019-7-4 05:36 PM

香港人同心同德,堅決維護香港警察,堅決同亂港勢力作斗爭

東方勇敢的回覆 2019-9-10 10:17 AM

汉武帝 2019-9-10 11:03 AM

頁: [1]
查看完整版本: 愛香港就別去抹黑她