查看完整版本 : 發現羽毛球教練有小三人格低劣,好不好繼續跟他上堂?

48hfz19 2019-6-19 03:00 PM

發現羽毛球教練有小三人格低劣,好不好繼續跟他上堂?

我是一個羽毛球學生,跟一位教練學打羽毛球一段時間,教練好後生但打球好勁,他已婚,他太太常來等他上堂,有時會一起教,但之前太太懷孕了便沒有一起教,只見間中來等他上堂,本來鄧他開心因他們都幾甜蜜,但被我撞倒發現他發生咗安心事件,勁反感!勁賤!o念返起同上堂係兩個人勁虛偽

我已經兩次在街上撞過教練與同一名女士有親密行為[如熱戀中情侶],幸好他見我唔到又幸好我閃得夠快,撞正不知幾老尷:funk: :funk: ,該女士貌似比教練成熟好多,仲矮過個教練,第一次撞到真以為認錯人,他太太樣貌髮型身型同小三完全不一樣,利申肯定自己沒有認錯人先。黐 能 線!有家室有個BB,仲去搞小三?! 勁噁心

>>>廢是老尷,扮不知,繼續上堂先。各位師兄師姐巴打絲打,如果你係我,個教練打羽毛球系幾勁,但人格低劣,好不好繼續跟他上堂?

如反對,有無好羽毛球教練介紹定:L :L真係想繼續學

生死有命 2019-6-19 05:31 PM

第一樣野, 佢既角色只係教你打波, 唔係你親朋戚友, 佢私生活係點同你學波上無關
第二, 如果你真係當你教練係一回事, 一係就婉轉d暗示佢有老婆仔女做呢d野唔係咁好, 一係就當幫幫手唔好理人咁多當睇唔到
第三, 打得勁同教得好唔好係兩回事, 你覺得教得好就跟落去
第四, 如果你真係咁不恥佢既為人, 咁你唔好再搵佢教, 冇必要問好唔好跟佢

[[i] 本帖最後由 生死有命 於 2019-6-19 05:39 PM 編輯 [/i]]

leilei06 2019-6-20 10:17 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

godowsky 2019-6-20 01:07 PM

金鴻峰 2019-6-20 02:26 PM

人哋嘅家事都唔關你事

free8rhyme 2019-6-20 04:47 PM

小三???二奶就二奶啦...:smile_27:

單身真漢子 2019-6-21 12:03 AM

[[i] 本帖最後由 單身真漢子 於 2019-6-22 05:24 PM 編輯 [/i]]

超新手達人 2019-6-21 06:43 AM

教練不同學校老師。他只負責教波,不教道德,所以客觀上佢教波能力同道德並無關係。你個人不能接受亦屬常情,可離開,但如插手則屬多事了,你非教練或其妻之親朋戚友。白dd講,關你鬼事。

tommychan66 2019-6-21 09:52 AM

fats 2019-6-21 01:09 PM

我唔會理人私人生活,所以教得好會繼續跟,但我建議你搵個新教練,你心中有刺,邊可以練得好。

YK2 2019-6-21 02:53 PM

沉睡變態的樓主 2019-6-21 03:29 PM

佢搵小三嘅經濟來源之一係你交嘅學費,唔及早知會正室制止惡行不特止,仲繼續交學費,豈不是變相支持緊佢搵小三?再講,知情不報本就等於選擇夾埋黎呃正室,咁樣呃個女人仔,良心過意得去嗎?

JohnsonSLEK 2019-6-21 03:34 PM

าา 2019-6-21 07:11 PM

換個coach la

wongyuhin03 2019-6-21 07:38 PM

人地的事又唔關你事,出post唱衰人就唔好。感覺係樓主有啲妒忌。

pkstephen 2019-6-22 01:09 PM

if i were you i would stop, even though it's none of my business, i do not want to spend my money on shit people

longcon 2019-6-22 02:54 PM

[quote]原帖由 [i]48hfz19[/i] 於 2019-6-19 03:00 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=501326638&ptid=28298038][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
我是一個羽毛球學生,跟一位教練學打羽毛球一段時間,教練好後生但打球好勁,他已婚,他太太常來等他上堂,有時會一起教,但之前太太懷孕了便沒有一起教,只見間中來等他上堂,本來鄧他開心因他們都幾甜蜜,但被我撞倒發現他發生咗安心事件,勁反感!勁賤!o念返起同上堂係兩個人勁虛偽

我已經兩次在街上撞過教練與同一名女士有親密行為[如熱戀中情侶],幸好他見我唔到又幸好我閃得夠快,撞正不知幾老尷:funk: : ... [/quote]
重作

忐忑唱出悠悠 2019-6-22 04:20 PM

leachaha 2019-6-23 01:12 AM

[size=4][b]樓主, 你願意用你交既學費用黎比個教練同小3 開房嗎?[/b][/size]

[[i] 本帖最後由 leachaha 於 2019-6-23 05:40 PM 編輯 [/i]]

RW9999 2019-6-23 03:29 PM

人渣教打波,淫魔笑呵呵。

zzzxxx111 2019-6-24 05:37 PM

你唔鍾意不搵佢教就得.

見到就等於搞小三? 你真的肯定?
可能戴綠帽, 可能佢太太默許佢做鴨搵奶粉錢

NICK-Renato23 2019-6-25 02:36 PM

:smile_o14:

larrychun 2019-6-26 12:31 PM

可能呢個先喺正印,大肚果個喺小三呢。唔關自己嘅事冇必要廢心啦

呢個長長西瓜 2019-6-28 06:51 AM

[quote]原帖由 [i]48hfz19[/i] 於 2019-6-19 03:00 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=501326638&ptid=28298038][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

我已經兩次在街上撞過教練與同一名女士有親密行為[如熱戀中情侶],幸好他見我唔到又幸好我閃得夠快,撞正不知幾老尷:funk: : ... [/quote]

人地家事你知幾多?你大可以唔跟佢學,但又要繼續跟人學又要唱人就。。。樓主係咪葡萄?

leachaha 2019-6-29 03:20 AM

[quote]原帖由 [i]呢個長長西瓜[/i] 於 2019-6-28 06:51 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=501820789&ptid=28298038][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

人地家事你知幾多?你大可以唔跟佢學,但又要繼續跟人學又要唱人就。。。樓主係咪葡萄? [/quote]

人地上黎徵求大家意見。 冇開名,何以見得係唱。
睇你留言當日特登註冊個新帳號,你係咪果個出軌教練呀?

badmanboi303 2019-6-29 07:20 PM

聽樓主咁講, 其實呢啲賤格人陰質事又有咩好妒忌好葡萄丫?
都唔明點解有人會咁諗, 唔通......
:smile_04:

落漠忽然手袋 2019-6-30 12:54 PM

高大不安的貓奴 2019-7-1 11:00 AM

:smile_27:

女汉子 2019-7-1 03:30 PM

呢個長長西瓜 2019-7-1 09:29 PM

[quote]原帖由 [i]leachaha[/i] 於 2019-6-29 03:20 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=501873434&ptid=28298038][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

人地上黎徵求大家意見。 冇開名,何以見得係唱。
睇你留言當日特登註冊個新帳號,你係咪果個出軌教練呀? [/quote]

😎人人都開新account😏我只是他們的common friend 這裡應該不少他們的common friend 
頁: [1] 2
查看完整版本: 發現羽毛球教練有小三人格低劣,好不好繼續跟他上堂?