查看完整版本 : 👉👉嬰兒濕疹潤膚膏👈👈

海獅號批發市場 2019-6-29 11:10 PM

👉👉嬰兒濕疹潤膚膏👈👈

*純個人經驗分享*

有興趣了解對付濕疹方法的朋友可看一看以下文字先,只係浪費你五至十分鐘。如有需要可向我購買。如冇需要的朋友,請幫忙轉介給有需要的朋友,當幫下人都好,多謝。

[濕疹]

這兩個字,不單止令一個人辛苦,嚴重起黎可以令全家人發癲。。。由其是,當BB有濕疹時,是最令大人心痛又無助的事情,令願自已有濕疹,都唔想BB有濕疹。

正如我的經歷:
我同我老公都冇濕疹的,而我係一名聽話兼健康的人奶媽媽。未大肚前,會注意飲食,唔會暴飲暴食,放假會行山或行街,從來唔會吸煙或飲酒。當大肚時會更加留意飲食,唔掂得的食物,絕對唔會放入口。但無奈我的小朋友係出生後兩個月時,經香港醫生證實有嚴重濕疹,試過睇三個香港中醫,佢地比外浸內服的中藥,冇用的。又試過睇六個香港西醫同兩個外國西醫,什麼兒科聖手,皮膚專科,佢地都係比類固純同一大堆止痕藥水,之後仲要付加多句說話*唔好查咁多同唔好食咁多,咁細個小孩,唔適宜用藥的,你自已睇住黎用啦!*大家都知,類固純唔可以長期依賴的,所以我唔到好嚴重,都唔會用類固純。之後又試過好多坊間的偏方,什麼浸金銀花水,浸片糖水,浸馬屎莧水,浸芫茜水,查蕃薯粉,查木薯粉,查人奶,查童子尿,查花士令,查豬油膏,都冇用,有D用完仲會嚴重左好多。仲試過好多網上稱自家製的天然藥膏同天然蕃梘可以舒緩濕疹,包括金盞花膏,大麻籽軟膏,紫草膏,蛋黃油,但通通都對我仔仔冇效。又試過由我方面埋手,由於我餵人奶,有人話,可能我的奶有毒,所以令BB飲左之後出現濕疹,咁我有一段時間餵奶粉,市面上有D聲稱有機的,低敏的,我都有試,但竟然反效果得最嚴重。以上種種事情加埋,果個心情已經灰到一個頂點啦,唔知仲可以點做。。。直到我遇到*佢地*。有一日,我機緣巧合遇到一名外國皮膚專科醫生,介紹左一隻潤膚膏同沖涼液,醫生聲稱冇類固純的。起初抱住*可能又失敗*的諗法去試,不過唔試過唔知的,用第一次,用第兩次,冇反效果出現,咁我就查左半日及沖左一次涼,眼見開始冇咁紅,淡色左,個心即刻覺得自已係唔係發緊夢,好似中左六合彩頭獎咁興奮。當失敗左咁多次終有一次令我有成功的感覺,果種心情係難以形容,令人感動的。因為冇類固純關係,所以效果係會比較慢,但都好過唔好返,我堅持用左一星期,係明顯退左,之後再堅持用一個月,塊面已經可以有滑滑的感覺,而家我的小朋友終於可以由樣衰怪,變返小天使啦。以前次次同佢出街,身邊的*街坊*都會望住我,問我有冇睇醫生呀,有冇查藥膏呀。而家同佢出街,唔再聽到哩D說話啦,只會聽到,*而家白左又滑左喎。。。*,所以我希望將哩個事情,分享比其他人知,希望一傳十,十傳百,在此幫到有需要的媽媽。因為睇住小朋友有事,做媽媽的一定冇安樂的。

我的銷售目的:
眼見香港有好多濕疹的媽媽,經常為子女煩惱,我只想幫得一個得一個,希望你地用左之後,真係有好轉的,就介紹比其他有濕疹的朋友試下先,雖然可能有機會唔岩用或未能改善,因為每個人的體質唔同,但都算多個希望,加上我設有最小份量的10g迷你裝的潤膚膏(包平郵),可以試左先,岩用先再考慮買50g和100g的潤膚膏或100ml的沖涼液(順豐到付)。

我簡單介紹下*佢地*:

潤膚膏特性:
√冇藥性的,不含類固純。可長期使用,一日多次使用,不會有依賴性。
√皮膚科醫生協助研發。
√中性至極乾性皮膚適用。
√痕癢皮膚適用。
√不會堵塞毛孔、不會油膩,也不會刺激敏感的皮膚。
√無粉刺和無刺激性,性質溫和。
√不含防腐劑及香料。
√含神經酰胺和透明質酸,用作保濕、恢復和保持防護性皮膚屏障。
√甘油和聚二甲基矽氧烷防止表面的水分損失。

沖涼液特性:
√皮膚科醫生協助研發。
√中性至極乾性皮膚適用。
√痕癢皮膚適用。
√面部清潔
√無泡沫乳液配方能溫和地去除污垢和油脂,有效地清潔同時保濕
√含神經醯胺,潔淨同時不干擾皮膚屏障功能,用後肌膚感覺更保濕潤澤。
√無添加防腐劑和香料。

潤膚膏成份:
純淨水、甘油、鯨蠟硬脂醇聚醚-20及棕櫚醇、辛酸 / 癸酸三酸甘油酯、山崳基三甲基銨甲基硫酸鹽、棕櫚醇、鯨蠟醇、神經醯胺3、神經醯胺6-II、神經醯胺1、透明質酸、膽固醇、礦脂、矽靈、磷酸鉀、磷酸氫二鉀、月桂醯乳醯乳酸鈉、乙二胺四乙基二鈉、苯氧乙醇、苯甲酸甲脂、對羥基苯甲酸丙酯、鞘氨醇、卡波姆、黃原膠

沖涼液成份:
純淨水、甘油、山崳基三甲基銨甲基硫酸鹽、棕櫚醇、神經醯胺3、神經醯胺6-II、神經醯胺1、透明質酸、膽固醇、PEG-40硬脂酸酯、單硬脂酸甘油酯、十八烷醇、聚山梨醇酯20、磷酸鉀、磷酸氫二鉀、月桂醯乳醯乳酸鈉、鯨蠟醇、乙二胺四乙基二鈉、鞘氨醇、苯甲酸甲脂、對羥基苯甲酸丙酯、卡波姆、黃原膠

使用方法:
請使用這隻潤膚膏的同時唔好使用其他含類固純的藥膏,因為會睇唔到個效果。潤膚膏最好配合埋沖涼液一同使用,效果會更好。請使用潤膚膏前,以清水洗一洗準備查的地方,我最初會用熟水,之後好返就用水喉水都冇所謂,一般人都會覺得用熟水會好D。但必需保持皮膚乾淨同通爽,之後查適量的份量,唔需要厚夫。一日內可多次使用,查十次八次都唔緊要,一見乾左就可以再查。不用放入雪櫃,放在陰涼處就可以,不可陽光直射。當沖涼的時候用埋濕診沖涼液,起初剛剛用的份量係吱兩下,之後兩個星期左右,見好轉左,份量我就改左每次係吱一下,節省小小。用後只需以清水洗淨即可。
註:正常試新產品,應先搵一處唔起眼而又有問題的地方試下先,如身體接受這隻潤膚膏,唔出現問題,先再查其他位置。

建議使用分量:
以我幫仔仔查潤膚膏,每日十次左右,每次都查全身及每日一次沖涼為例。。。
潤膚膏:
10g 可用約一至兩日
50g 可用約五至六日
100g 可用約十日左右
我沒有厚夫,只是薄薄的一層。
沖涼液:
100ml 可用一個半月至兩個月左右

需注意的事項:
這款是潤膚膏及沖涼液,只適宜外夫,不宜內服。如不小心入口或入眼,請即以清水沖洗或濕布清理。如未能清洗乾淨入口或入眼的潤膚膏,而發生有嚴重問題的話,請即睇醫生。及這產品,不適宜當玩具給小朋友玩的。請各家長,小心使用。

你問我答:
由於時間關係,加上我需要照顧小朋友,所以好多時都未能即時答覆你地的問題,所以在此解答一些普遍的問題,以方便大家加深了解。

Q1:牌子名或潤膚膏名?
A1:冇名的,我會叫佢做濕診潤膚膏及濕診沖涼液,會列入我的網站*海獅號批發市場*內。

Q2:市面上有冇得買?
A2:冇。我都係向外國訂購返黎,以轉讓形式在網上放售。

Q3:如何付款?
A3:可當面交收,但地點要在青衣長發商場,時間只限每日的下午1-4點內,需預早一日前預約。或可選擇,銀行或payme或支付寶形式付款,以平郵或順豐到付形式收貨,咁會方便大家。

Q4:付款後,會幾耐發貨及收貨?
A4:付款後,請發送收據圖作證明,之後留收貨人名,收貨地點(平郵地址或順豐代碼),電話(如順豐形式交收,需要電話信息通知)。確實收款後,保證第二日(工作天)可以寄出產品,預兩個工作天可以收到貨。

Q5:是否免費,仲要包郵?
A5:是,份量係5g潤膚膏(試用裝),而名額以每輪計,只限100名,以先到先得同留收貨地址,留意係多群同步的,以我回覆*👌*為確實。因5g的份量唔多,可能以查全身黎計,都用到半日的。試左好用,證明我冇吹水,就幫我買啦。

Q6:是否有效,是否咁神,會否呃人,有否太過誇張?
A6:如有興趣或需要,可向我訂購,請不要問無謂問題,如果你對產品有懷疑或冇信心,可選擇不理會此信息。我唔係知名人士,又唔係專家。我一心只想分享自已經驗幫助人。有冇用,你都要試過先知。隻潤膚膏試半日,已經有微微的效果,長期用會得以改善。

如覺得好用或想嘗試,歡迎隨時向我訂購:

潤膚膏價錢:
10g $35 (包平郵)
50g $130(順豐到付)
100g $230(順豐到付)

沖涼液價錢:
100ml $230(順豐到付)

在此,希望這隻潤膚膏及沖涼液可以幫到你。祝有濕疹的大小朋友早日康復。如有任何疑問,而以上文字未能提供參考,歡迎隨時查詢,多謝。

落漠自我的神童 2019-6-30 11:36 AM

Thx Share

Yingyingbass 2019-7-1 05:46 PM

如何訂購?

海獅號批發市場 2019-7-1 10:21 PM

如需訂購,可whatsapp94255528

yat69 2019-7-2 05:43 PM

[quote]原帖由 [i]海獅號批發市場[/i] 於 2019-6-29 11:10 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=501918212&ptid=28326526][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
*純個人經驗分享*

有興趣了解對付濕疹方法的朋友可看一看以下文字先,只係浪費你五至十分鐘。如有需要可向我購買。如冇需要的朋友,請幫忙轉介給有需要的朋友,當幫下人都好,多謝。

[濕疹]

這兩個字,不單止令一個人辛苦,嚴重起黎可以令全家人發癲。。。由其是,當BB有濕疹時,是最令大人心痛又無助的事情,令願自已有濕疹,都唔想BB有濕疹。

正如我的經歷:
我同我老公都冇濕疹的,而我 ... [/quote]

原來係 sales 

海獅號批發市場 2019-7-2 05:59 PM

[quote]原帖由 [i]yat69[/i] 於 2019-7-2 05:43 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=502084957&ptid=28326526][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

原來係 sales  [/quote]

只為幫人的產品,我賺的利潤好底,都只係回返個本
頁: [1]
查看完整版本: 👉👉嬰兒濕疹潤膚膏👈👈