查看完整版本 : mafia 3 是玩什麼的,好玩嗎?

女友m痛的大移媽 2019-7-9 08:47 PM

mafia 3 是玩什麼的,好玩嗎?

mafia 3 是玩什麼的,好玩嗎?:P

鐵塔反轉再反轉 2019-7-10 09:32 AM

主角同dlc黑妹上床,無買的人不知!

鐵塔反轉再反轉 2019-7-26 01:58 PM

太光猛,慢鏡反而鲜色!

jackwave 2019-7-28 06:01 PM

簡單來說,上一集2代的主角維托入了黑社會20幾歲就上左位,今集已40多歲都係渣FIT人之一,3代主角是剛打完越戰回來的黑人軍人,因自己果幫人被LAST BOSS出賣而冚家剷,主角意外好運死唔去的復仇故事,由於自己力量不夠,需要搵這地方有實力的三個渣FIT人支援,而主角自己就負責最前線的行動及指揮官,得到敵人地盤後要衡量勢力及支援而分地盤, 遊戲雖然不及GTA5,而家好多商店都係門面無野買既,最多都係可以入偷下錢或拿防護衣,而戰鬥可因情況及喜好揀滅聲槍暗殺,或者明刀明槍開火,普本上只要按方向鍵吹口哨,敵人就會自動行來送死, 按中間板鍵可顯示大概週邊的敵人,令遊戲難度降低,但緊張感等

鐵塔反轉再反轉 2019-7-29 10:39 AM

出咁多舊作HD,2代有連線又好玩,唉!

明日灰回覆 2019-7-29 02:05 PM

唔好玩

奥斯本帕尔默 2019-7-31 03:47 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

hello7777 2019-8-1 01:08 PM

戰鬥場面算可以啊 之前plus ge 免費game 黎。鍾意有近身攻擊0個下^_^

esprithk 2019-8-1 01:51 PM

兩個男人在浴室。。。。

鐵塔反轉再反轉 2019-8-1 03:50 PM

下載版玩黑妹DLC map 会窒窒下情况!

鐵塔反轉再反轉 2019-8-7 02:19 PM

慢鏡色水就鲜艷?
無買DLC,错過了去越南森林岛,軍兵大戰!
頁: [1]
查看完整版本: mafia 3 是玩什麼的,好玩嗎?