查看完整版本 : 有人洗完面,用玫瑰水噴面嗎?

discuss1107 2019-8-1 11:02 AM

有人洗完面,用玫瑰水噴面嗎?

thx.

kathleenso547 2019-8-2 04:20 PM

當補濕鎮靜姐

西部芳香的湯圓 2019-8-8 04:51 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

lindadadeya 2019-9-18 04:13 PM

玫瑰水中含有多種強效保濕因子,能迅速滲透角質層,補充皮膚每天所必須嘅水分,有效激活細胞活力,促進肌膚新陳代謝,綜合調節膚質,使皮膚細膩水嫩有彈性。

滋陰浪漫的湯圓 2019-9-18 04:54 PM

[quote]原帖由 [i]lindadadeya[/i] 於 2019-9-18 04:13 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=506933255&ptid=28410510][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
玫瑰水中含有多種強效保濕因子,能迅速滲透角質層,補充皮膚每天所必須嘅水分,有效激活細胞活力,促進肌膚新陳代謝,綜合調節膚質,使皮膚細膩水嫩有彈性。 ... [/quote]

玫瑰花水'用了十多年
平靚正',好過市面的爽膚水

discuss1107 2019-10-25 09:39 AM

你用左十年,有咩心得呢? thx.

落漠花色妹妹 2019-10-31 06:39 PM

我們的有機玫瑰純露,可以高效保濕同時滋潤皮膚, 有美白效果同有效軟化角質層, 提升皮膚明亮感同美肌. 我們的所有天然有機產品都適合男仔, 女仔. 詳情可以到我們的網站. 同時都可以Follow 我們的IG/FB

Website : [url]www.reborn-aromatherapy.com[/url]
Instagram : Reborn_Aromatherapy
Facebook : Reborn Aromatherapy 

Made in U.K. | 英國製造

前期花色馬 2019-12-4 11:03 AM

男士还是别弄这些东西,感觉好娘啊

少时归 2019-12-9 04:27 PM

滋陰回收的筍盤 2019-12-10 04:27 PM

頁: [1]
查看完整版本: 有人洗完面,用玫瑰水噴面嗎?