查看完整版本 : 大家小心D間叫做SSP既公司

Choi243 2019-8-23 04:03 PM

大家小心D間叫做SSP既公司

事綠我之前起ssp度返工,咁起2月已經辭職冇做,到呢家8月尾佢地突然出信比我話追我還薪,話出多左糧、都過左半年有突出信

WhatsApp問佢地做咩耐耐先追
 x佢一條叫Tracy既臭雞 佢答我地出糧出多左4日比你
問佢2次點解過左半年先追數佢答我 2次都係答anyway 9月23號前唔還錢會再作進一步行動

Choi243 2019-8-23 04:14 PM

呢間係機場做餐飲服務,起香港航空,同Terminal 2基本上所有野都係佢地睇

之前取消左巴士車長飲食優惠之後比人屌

鬍鬚西吊手掌 2019-8-23 05:56 PM

咁有無出多?

timothywongting 2019-8-24 10:59 AM

人哋出多咗錢你就比返人啦!你都好嘢喎,人哋出多咗錢比你咁耐你都唔出聲當無件事呀?:smile_38:

Choi243 2019-8-28 03:55 PM

[quote]原帖由 [i]timothywongting[/i] 於 2019-8-24 10:59 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=505421134&ptid=28467515][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
人哋出多咗錢你就比返人啦!你都好嘢喎,人哋出多咗錢比你咁耐你都唔出聲當無件事呀?:smile_38: [/quote]
佢張糧單都印到錯埋。你會唔會咁好心機一日一日咁計自己日薪再除返開尾糧

delaylomei 2019-9-11 12:08 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

Edison87 2019-9-22 05:34 AM

如果人地真係有出多左給李,李嘈咩Jack !?
其實都可以唔還錢。唔通佢報警?出律師信?打官司?幾舊水,搏佢唔會!

不過某人,收多錢,人地叫佢拎返,佢又唔拎,正仆皆仔。

又係到轉移視線,問人點解咁耐先問,梨魯帽,李即係明知有出多啦!仲講!

醒目就即時回覆人地,已經洗曬了,現在破產。一千幾百都無得還!

Edison87 2019-9-22 05:37 AM

人地大公司,幾個月先更進。關李條鐵事咩
頁: [1]
查看完整版本: 大家小心D間叫做SSP既公司