查看完整版本 : 學明星產後極速修身秘方:雞湯+蔾麥~堅有效!!

lirenew4 2019-8-23 04:50 PM

學明星產後極速修身秘方:雞湯+蔾麥~堅有效!!

我生咗三個月後,一磅都瘦唔到,成個師奶咁,朋友介紹我學楊冪產後修身秘方,就係主要食烚雞,飲雞湯,加食蔾麥,我親身試咗兩個月,堅有效,我瘦咗15磅,仲要係健康紅潤咗,各位絲打真係要試下!!

冰凍黃昏 2019-8-24 10:57 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

出入幼小馬 2019-8-26 01:06 PM

產後飲雞湯,傳統智慧都話好補身,但係雞湯唔係好肥咩,點減肥啊?

籠中清涼的師兄 2019-8-26 01:24 PM

無盡長長西瓜 2019-8-26 03:37 PM

lirenew4 2019-8-27 01:01 PM

唔係,重點係你點樣煲,首先你要揀隻好嘅雞,因為營養價值高嘅雞,先至可以補身,仲要脂肪含量唔好咁高,煲出嚟就唔會咁油,飲之前隔曬啲雞油,雞肉就可以白灼嚟食,咁樣係唔會肥嘅

kchhff 2019-8-27 03:17 PM

lizz. 2019-8-29 01:00 PM

我覺得雞湯係補身為主 蔾麥先係真係減到肥 我就算冇生過 因為身體好血虛 阿媽都鍾意係百佳買啲華美雞嚟煲湯 阿媽話比較過佢算係最皮薄脂肪少 我飲咗咁耐都冇話特別覺得肥

滋陰純情的腰部 2019-8-29 02:07 PM

關鍵呢個湯點飲,還需要注意乜?系唔系只系飲湯食肉,其他嘅可以食咩

花芯蘿蔔 2019-8-30 12:38 PM

本身你肯每日用一餐改食蔾麥,已經包你瘦啦!!!啲人健身練大隻都係食白灼雞,啲蛋白質好有益,可以去脂肪,變肌肉!

半夜消失的世界 2019-8-30 03:24 PM

頁: [1]
查看完整版本: 學明星產後極速修身秘方:雞湯+蔾麥~堅有效!!