查看完整版本 : 唔好俾希望我啦

pkrai 2019-8-28 19:03

呢兩年,先後三次WHATPP同佢暗示甚至明示埋鍾意佢,得返黎嘅只係「同事」、「好前輩」,咁我都知衰,盡量避開佢啦!但佢成日走黎同佢個Friend吹水,仲有意無意咁望我。
暑假前,從其他同事口中,得知原來佢一直都無男朋友,於時暑假時我鼓起勇氣whatapp佢,話我會等佢,希望佢有一日會回心轉意,但今次佢直情覆都無覆......

上星期,公司進行歷奇活動,我一直都離佢遠遠地,廢事自己心up,點知完結時影大合照(成50幾人),佢老遠咁由活動室右面行過黎左面(我一直身處嘅地方),仲企左喺我隔離(不過前一排,我同佢都係身處最左面),嗰時都真係嘅驚且喜,初頭以為佢想企響佢d friend旁邊,但睇返張相,佢d friend根本喺另一面或企中間,佢身邊嗰d都唔係佢d朋友。不過我都唔敢多諗,因為俾佢傷得好深。

到左今日,上午工作,本來佢唔喺我個場地,但佢竟然過左黎,仲有意無意咁望我。到左下午開會(10幾分鐘),由於人太多房太細,所以好多人企,我企左喺房間左面,今次我特意望佢嘅位置,佢企左喺房間中間位置,旁邊有個男同事,我見佢企左兩分鐘左右,就走左去企喺佢d friend身邊(我對面)

唉!自己吃虧在,成日諗多了!到底點至可以忘記佢呢!

唏噓嘅豬肉佬 2019-8-31 18:22

卻拒還迎

pkrai 2019-9-2 18:38

所以如果對對方無意,就直接同人講,雖然殘忍難受,但好過令對方估估下,咁做仲痛苦

AAQqo 2019-9-3 05:58

3次WTS,都比左答案你啦,佢走你身邊,係想識其他男人姐
你想忘記好難囉,繼續做兵啦

核心肉肉OL

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 唔好俾希望我啦