查看完整版本 : 以前唔明白,國家點解要禁止宗教活動,而家完全明白了。

hk5234 2019-9-1 12:09 AM

以前唔明白,國家點解要禁止宗教活動,而家完全明白了。

以前唔明白,國家點解要禁止宗教活動,而家完全明白了。

聖經是教人放下仇恨,從未見過叫人做暴徒,仇警,仇自己國家的!其實所宗教都是教人向善。只有特朗普教才會心存惡毒之念。耶穌寧願順從當權嘅羅馬政府,捨生死於十字架上,也不會呼籲想要佢做王嘅猶太人起革命,流別人的血。
主耶穌係愛和平,討厭犯罪嘅神。真正嘅基督徒,斷不會不了解神給予我們的教訓和使命—叫人和睦,作和平之子。
作為愛國嘅香港基督徒,一丁點都不認同那些污衊耶穌嘅暴徒教會,偽牧師。痛心基督教同真香港人嘅意願都被暴徒們騎劫!

各位睇吓而家嘅教會、所謂嘅牧師、神父、差不多都...................遊行、破壞.............安寧。新約聖經彼得、保羅及很多門徒雖然被囚、雖然被殺都沒有反政府!有看聖經的人都會明白,都會知道!心痛這羣下一代,可悲這群上一代!

Iri 2019-9-4 10:23 AM

del

[[i] 本帖最後由 Iri 於 2019-9-4 12:27 PM 編輯 [/i]]

Iri 2019-9-4 10:30 AM

del

[[i] 本帖最後由 Iri 於 2019-9-4 12:27 PM 編輯 [/i]]

Iri 2019-9-4 10:51 AM

del

[[i] 本帖最後由 Iri 於 2019-9-4 12:28 PM 編輯 [/i]]

hk5234 2019-9-5 11:28 PM

教會真心係害人不淺, 有咩問題就咩都話問上帝, 做錯事唔洗怕上帝會饒恕你, 攪到D人冇晒腦
頁: [1]
查看完整版本: 以前唔明白,國家點解要禁止宗教活動,而家完全明白了。