查看完整版本 : IPad Pro 11 inch vs galaxy tab s6 點選好

ocean917 2019-9-2 08:45 AM

IPad Pro 11 inch vs galaxy tab s6 點選好

而家用緊iphone + iMac
錢兩者唔係差太遠都afford到,錢唔係主要問題

用途:
唔打機
睇書
返公寫notes
主要用Evernote
所以枝筆相對重要

部S6 真係幾吸引,但太耐無用Android platform 唔知而家有無改上善,以前用過Note 5 用耐左好慢同成日閃退

想睇下有無師兄用過ipad pro 同 s6 or s5e, s4比較下

pippen_jordan 2019-9-6 12:01 PM

[quote]原帖由 [i]ocean917[/i] 於 2019-9-2 08:45 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=505983216&ptid=28493490][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
而家用緊iphone + iMac
錢兩者唔係差太遠都afford到,錢唔係主要問題

用途:
唔打機
睇書
返公寫notes
主要用Evernote
所以枝筆相對重要

部S6 真係幾吸引,但太耐無用Android platform 唔知而家有無改上善,以前用過Note 5 用耐左好慢同成日閃退

想睇下有無師兄用過ipad pro 同 s6 or s5e, s4比較下 ... [/quote]

我都好想知.....

考慮緊 iPad air 及 S6

狂收股息 2019-9-7 03:30 PM

你自己都用緊iPhone 同 MAC 都決定吾到? 覺得成日用蘋果悶既咪買其他牌子玩下。

一枝獨秀9966 2019-9-9 05:29 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

desmond_cyber 2019-9-11 10:14 PM

用了8年ipad都沒有黑客病毒,奇怪!

Winson14688 2019-9-18 01:23 PM

iPad 軟件多過android 平板 兩者都用過高低階平板 Android 始終軟件多廣告超煩 現在iPad 已可處理文書因有Microsoft office 365 非常方便

mamala70 2019-11-2 10:39 AM

有用iPhone, 應該入iPad, ipdpro, 整合性好啲。

赤壁红岩 2019-11-3 01:21 PM

对,苹果的耐用
頁: [1]
查看完整版本: IPad Pro 11 inch vs galaxy tab s6 點選好