查看完整版本 : 這是什麼情況。。那麼貴

高大衰 2019-9-24 09:45 AM

請問有沒有大神可以告知這個表盒什麼情況,為什麼那麼貴。。我連進去的勇氣都沒有:smile_35:[attach]10286645[/attach]

916716 2019-9-24 04:01 PM

有乜咁出奇,一個放到八隻勞力士專用上鍊盒起步價為4X萬港元啦,

正常錶盒係手錶價格嘅10~20% , 所以上面個盒最少都要放上佰萬名錶先啱數.

高大衰 2019-9-24 09:50 PM

奇唔奇我就唔知,所以這裡問有咩功能,要咁貴。
你應該好有錢個種囉,9萬幾星幣買個搖表盒唔奇。。。

jellykit 2019-9-24 09:53 PM

B&Z 好野來的,只是錶盒,是上等人放家的藝術擺設

916716 2019-9-24 10:46 PM

就算唔係藝術品都可以好貴啦!世間萬物都有最平亦有最貴,

就以住屋為例:平民住幾百蚊租金嘅公屋,有錢人住幾萬蚊尺嘅洋樓,又有乜咁出奇呢!
(你唔好問我幾萬蚊一尺洋樓又有乜功能咁貴囉,[color=#ffffff]這應該是常識吧[/color];P;P)

貴嘅上鍊盒大多都有專用模式運作工能,可以針對某牌子某型號而運作,再高級D會有APP同可上傅下載運作模式,

最終目的都係為右裏裏外外都保護你嘅愛錶.

高大衰 2019-9-25 11:38 AM

多謝意見。

好荀既野 2019-9-26 09:10 PM

貴就貴在你表面睇係錶合,實際係藝術品

jellykit 2019-9-27 08:27 AM

HK Lane Crowford 有這個牌子,可以望下

出入進擊的膠樽 2019-10-1 08:53 AM

貴一定有其原因,不過我暫時還不知道

不会游泳的鱼wj 2019-10-1 06:42 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

春天熱情的蛇 2019-10-3 07:02 AM

:smile_30:現實版嘅買櫝還珠