查看完整版本 : 係咪真係可以齋睇唔叫?(長文)

applesodawowo 2019-9-25 10:37 AM

結婚20年有多,一直以為老公係老實人!點知早幾年發現佢上141,之後都有坐低同佢傾,我可能因為照顧小朋友忽略咗佢, 跟住我哋協議佢唔好再上呢啲搵雞網,而我同佢嘅關係亦轉好!
但係早幾個月前發現佢有上一個winning11嘅雞網,今次我發曬癲同佢嘈,佢話只係上網睇冇去搵,我雖然心底係唔信,但係為咗唔想畀個家庭散,我都唯有相信佢,但係上星期冇意中喺佢嘅手提電話,發現佢收藏咗一張161網嘅女相,佢仍然堅持話冇搵過得個睇字!

所以想問下大家,如果個男人不停咁樣都有上呢啲搵雞網睇,你哋覺得佢會唔會只係齋睇冇去做?
今次我完全冇再發癲,只係沉澱緊自己,究竟我係咪應該離婚? 依家我直頭唔想見到佢,見到佢我個心好亂,好唔舒服,好似比石頭砸住咁,甚至乎唔識得點樣面對佢!

再者請問有冇類似我情況的? 你們如何處理?結果怎樣?

applesodawowo 2019-9-25 11:04 AM

同佢做了20年夫妻,好少聽到佢發夢話!就在發現他上winning11攤牌後的一個月左右,有一天早上大約五時,他很清晰的說了一句夢話"我應承唔再見你",當時女性嘅直覺覺得佢應該有一個SL

asdf@ 2019-9-26 10:35 AM

同佢做了20年夫妻

中秋灰膠袋 2020-1-6 02:26 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 係咪真係可以齋睇唔叫?(長文)