查看完整版本 : 千萬不要入機場Lagardere公司 Fashion既牌子

pkpklook 2019-10-20 05:06 PM

千萬不要入機場Lagardere公司 Fashion既牌子

[b][u]呢間垃圾公司高層痴線
呢幾個月我諗起碼走左快20個人..
高層鬼佬KEEP住睇閉路電視CUT你圖
不停要求你呢樣個樣,入到去你就知咩枓
貨場上高層要求只可以企2位SALES
交更既候要入倉坐...太多太多ON9問題..
不停炒人,逼人走,但又唔夠人,又請唔到人,又係咁開新鋪
明知呢幾個月有社運,生意一定唔好
因為跑私傭既關係,達唔到佢要求85%以上
就比野你簽,警告信,或者下個月達唔到佢要求就會自動辭職
老闆中意大陸人員工,全因香港人唔聽話:smile_15:
呢嫁網上呢間公司係咁請人..[/u][/b]

[u]機場入面Fashion既牌子如下[/u]

[b]今年開既
Alexander McQueen (得返1個FT,呢個堅好笑,要PT自己一個企鋪)
Calvin Klein
JIMMY CHOO
Michael Kors
Stuart Weitzman
lululemon
Swarovski (將會開)
黎緊仲會開好多牌子..其實間間鋪人手都不足夠
(舊有既鋪)
apm monaco
pandora
其實差不多成個機場佢玩灑,仲要未計飲食店..
如果想入既人就好自為之啦~~[/b];P

明日純情的獅子 2019-10-21 07:36 PM

想問人工大約幾多

fb83d99dcaf673 2019-12-5 05:28 PM

咁現家走咁多人,個高層做法仲依舊?

70009 2020-2-8 01:36 AM

番幾日就知間公司同經理幾廢
啲CEO,經理同保安一樣 番工日日淨係睇cctv𥄫實同事一舉一動 搵你做錯咩 打電話/落鋪鬧你
之後日日鬧同好多不滿(當面同whatsapp)
日日話做唔到佢要求 叫同事遞辭職信
佢唔中意你就即炒 原因係你唔適合公司
每個月都走一兩個同事 到而家仲係缺人
好幾個經理係大陸落嚟 無禮貌 英文差 情緒有問題
千萬不要入Jimmy Choo,Bally,Pandora同TOUS

江湖忽然回覆 2020-3-26 09:51 PM

咁擺到明有心要人走啦,公開d高層樣玩謝佢哋

正義男申士 2020-4-14 07:22 PM

鐘意你就留,吾like 你就話你吾適合哩間公司,佢講晒,一定係啦!

最好的時光 2020-4-21 06:10 PM

呢間野而家肯定好L頭癢

samchenghk 2020-5-16 10:28 PM

嘩,依家先睇到,好彩舊年佢哋冇請我姐
頁: [1]
查看完整版本: 千萬不要入機場Lagardere公司 Fashion既牌子