查看完整版本 : 楊X惠間野既真實體驗

高達奔放的馬桶 2019-10-22 05:19 AM

楊X惠間野既真實體驗

話說就咁既 我上左佢間野買左d 減肥產品 大拿拿幾千蚊買左個1234 套裝 完全無用 係完全無!
唔止無瘦反而仲重左 呢個時候Facebook 就唔知點解一直比佢間野target 局住睇佢d 廣告 咁作為一個洗左咁多錢但完全無瘦到既客梗係唔開心同嬲啦 於是我就留言叫大家唔好買 因為我都唔想有人好似我咁洗咁多錢反而肥左
佢地客服可能驚因為我搞到佢地無生意所以就搵我同我講正確使用方法係點 但係因為我就跟足曬都無用所以我就話對佢地公司好失望 點知佢地已讀不回之後就發現佢地係facebook block 左我唔比我評論甚至唔可以message 佢地 只可以講佢地公司真心客服一流!
[attach]10409489[/attach]
[attach]10409490[/attach]
:@

happyhappycaca 2019-10-22 10:46 AM

我都用過幾千蚊買.... 完全無用

高達奔放的馬桶 2019-10-23 03:32 AM

最可惡係佢地block 左我facebook 同instagram 我覺得呢個好過分,簡直就係呃人錢既公司咁會咁做,行得正企得正點解會block 人 真心希望唔好有姐妹比佢地呃!

高達奔放的馬桶 2019-10-23 04:03 AM

無用都算 想知有無人好似我咁比佢地block 左 真係好過分囉
[attach]10413015[/attach]

andyyyy 2019-10-23 01:32 PM

講真!減肥來來去去得兩招,呢啲產品有幾可有用?

無盡幼稚的壽包 2019-10-23 04:17 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

高達奔放的馬桶 2019-10-24 05:09 AM

所以各位姐妹唔好中招 千祈唔好去買

高達奔放的馬桶 2019-10-24 05:10 AM

最激氣係佢地客服處理手法真係好過分

Carzerox 2019-10-24 08:04 AM

減肥只有運動加改變飲食習慣。搵營養師最實用,但要自律同堅持。

Vicky_cml 2019-10-24 09:04 PM

洗鬼比個幾千蚊佢賺咩?我減肥方法糸每天飲奇阿籽,加每日晚上七點後唔食嘢!再加上每星期做兩小時健身!用左四個月時間已經減左差不多三十磅了!

高達奔放的馬桶 2019-10-27 12:26 AM

岩呀 唔好買減肥野真係無用

高達奔放的馬桶 2019-11-2 10:07 PM

souchuchu 2019-11-10 03:58 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: [1]
查看完整版本: 楊X惠間野既真實體驗