查看完整版本 : 婚前生活

smilepanda812 2019-11-10 10:28 PM

婚前生活

結婚前幾年同居是了解彼此是否相處融洽的一種方式,它將以某種方式幫助您確定自己是否真的想結婚。對於我來說,我真的很想先參加我的夢想婚禮,但我也想確保我和我的伴侶是否真的會首先兼容,以避免後悔。

vcwr 2019-11-11 04:47 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

jkdsslsjd 2019-11-12 04:32 PM

靈星 2019-11-12 04:42 PM

可以試下一半時間住係對方身邊既~

bvstj 2019-11-12 05:02 PM

边个口口声声讲「我唔爱」,边个就喺爱。——奥维德

你是我的眼 2019-11-12 08:19 PM

fasoniafa 2019-11-12 09:58 PM

[quote]原帖由 [i]smilepanda812[/i] 於 2019-11-10 10:28 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=509852315&ptid=28670797][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
結婚前幾年同居是了解彼此是否相處融洽的一種方式,它將以某種方式幫助您確定自己是否真的想結婚。對於我來說,我真的很想先參加我的夢想婚禮,但我也想確保我和我的伴侶是否真的會首先兼容,以避免後悔。 ... [/quote]

我覺得係籍口囉, 如果係相愛雙方都應該付出同樣的誠意去面對

李辉 2019-11-13 03:22 PM

FJHFL 2019-11-14 04:48 PM

温暖的水瓶 2019-11-15 10:41 AM

bsjebgj 2019-11-15 03:59 PM

bsjebgj 2019-11-15 04:00 PM

wister0 2019-11-19 08:46 AM

婚姻係一場賭博...同居後結婚都未必了解對方,都有機會後悔

fwho 2019-11-19 12:18 PM

其實講得衰D, 咪即係先租後買...
就算係咁,你都有機會後悔架,
只不過係多個機會退貨,你感覺上好D,
試左先買,有乜野事都覺得自己抵死。
男人無野架,結唔結婚有乜咁大不了?

女人就怕你趙完鬆,所以先要結婚姐,
對男人來講,如果你都同得佢同居,無乜理由都好難再迫佢結婚:smile_39:

ZoeyCheng鄭泳琳 2019-11-22 02:11 AM

頁: [1]
查看完整版本: 婚前生活