查看完整版本 : 做咩刪晒wall street english 苦主寫既好多貼?

9個自我的神童 2019-11-15 10:46 AM

做咩刪晒wall street english 苦主寫既好多貼?

啲苦況全部大家一筆一字打落,未必有backup,大家寫既嘢有咩問題?

fb8cfeb0c8e329 2019-11-15 04:52 PM

我都想問點解,好多投訴資料沒曬!

連續巨額馬桶 2019-11-26 01:31 AM

你好,我係新一位wall street English 嘅受害者😭,我而家想退學但係已經俾左全年雜費同埋第一期學費😭我諗緊點樣退學,我唔識搞😭我阿媽真係一個師奶仔😭我唔想因為我而搞到佢日做夜做😭我而家可以點算好啊☹️

Wse苦主 2019-12-1 07:46 PM

我都係間嘢嘅苦主,同佢講唔想再上之後就whatsapp騷擾,然後cut卡之後就寄律師信過嚟話欠咗今個月學費,唔交會採取法律行動。究竟點樣可以成功退學?有冇成功案例可以分享下點樣退錢退學?

hoyh 2019-12-1 08:52 PM

4.嚴禁直接以名稱公開批評任何機構或人仕,或指名道姓公開批評任何人仕、機構、公司等,有違者會被扣分(10~20分)

好大機會你地違反這版規,無憑無據無報導亂開全名就有機會係誹謗,間公司向論壇投訴就要做嘢
除非你地去方向報或者東張西望投訴,令佢地有報導

[[i] 本帖最後由 hoyh 於 2019-12-1 08:54 PM 編輯 [/i]]

地盤精英 2020-1-27 12:51 PM

[quote]原帖由 [i]9個自我的神童[/i] 於 2019-11-15 10:46 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=510148172&ptid=28683760][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
啲苦況全部大家一筆一字打落,未必有backup,大家寫既嘢有咩問題? [/quote]

會唔會同拎一間黑店有關呀🤔🤔HKCE係香腸落唔小廣告🙄藤㨢瓜瓜㨢藤所以代客戶刪除劣評
頁: [1]
查看完整版本: 做咩刪晒wall street english 苦主寫既好多貼?