查看完整版本 : 再唔講班外星人, 真係屈死....

staryling 2019-11-15 11:55 PM

再唔講班外星人, 真係屈死....

2年前,外星人透過夢境不斷同我溝通。
首先, 我唔知佢地係點樣做到,我正係知全部都是真....外星人真的是在好遠的一個星球在控制著人類,但絕對不是月亮火星。並只同佢認同或承認的人主動溝通,
外星人同我溝通好多, 有好多野自己都完全唔敢相信...。
佢地只要啪個制,你的靈魂就會上了去他們的某項機械工具上,然後你的身體所有的各種情況,都會因此而受到影響。

首先, 佢俾我在現實中見到自己真正身份, 見到一個女性異國人 (是一些美國異地身形但樣貌頭髮非地球類的人), 持續30秒以上。
我所理解, 佢地大概是為了尋找一D英雄人物...及一些失去的人。但又要與同佢地自己能量相同...。
我係點死係佢地好想知既事....。我係被佢地既神故意安排左來呢度...。

我夢中既外星人有2-3-4個人, 有男外星人, 有女外星人。而我想講既就係有個女外星人是很惡毒,表面及把聲對你好好好顧及你, 把聲又好小朋友咁, 外行人好易被佢騙到!! 但其實是最惡毒係女外星人...。背後好多野指使的人就係佢...。男外星人反而對我好。
而且最淫最咸濕的竟然是女外星人做!!!  
女外星人身形較寬, 男外星人身形較窄...。如果你遇到一個女外星人,千祈咪上佢當...。
佢地不斷要我跟佢走。我踩佢都傻, 應承佢=應承佢死後會好像我今生受貧窮折磨。我先冇咁蠢...。
在夢中及半醒/醒前/睡前,我見過動物感覺的人形,亦見過奇怪的唔知乜鬼人,所以千祈咪殺動物,咪食動物的肉!!!
我真係好憎個女外星人!!! 好憎個女外星人卑鄙無恥, 為求目的俾好多野我受折磨..。

我感覺他們不是太懂中文, 因為佢地曾經在夢中同我講過好大段好長說話嘗試解釋,但我GET到聽到的就只是幾隻字...。我亦都聽過他們的外星話, 是很高音帶些惡...。而佢地用言語向我講野, 會刺激到我個腦令我醒左。

而我好肯定逃犯條例他們都在監視中,由開始到現在,好肯定中國及魔警如何打壓我們他們都一一紀錄在案,而我的想法都會傳入他們中。

[[i] 本帖最後由 staryling 於 2019-11-16 12:14 AM 編輯 [/i]]

剎華 2019-11-18 07:21 PM

[url]https://www.youtube.com/watch?v=wZHbejC7bKw[/url]

可以睇睇~~~

mati 2020-1-16 04:23 PM

唔知道點解 我對黎點咁感興趣
頁: [1]
查看完整版本: 再唔講班外星人, 真係屈死....