查看完整版本 : 暴徒亦能參選?候選人何梓聰毆打港鐵站長,政治之恥、港民之災、香港之禍!

chendongxiao 2019-11-22 05:20 PM

暴徒亦能參選?候選人何梓聰毆打港鐵站長,政治之恥、港民之災、香港之禍!

香港點解會變成咁,病入膏肓左嗎?點解何梓聰咁樣嘅暴徒都可以有資格參選區議員?今年9月4號何梓聰召集多名暴徒喺港鐵寶琳站暴力襲擊站長致重傷入院,佢仲打爛嗮寶港鐵設施甚至毆打無辜路人,咁嘅黑色恐怖啦令到無數香港市民喪失人權自由。又嗌攬炒又上街破壞香港嘅蒙面暴徒竟然仲有面去選區議會議員!香港市民唔通指望呢班咁嘅人渣來維護香港繁榮穩定,為港服務?如果俾佢哋當選就真係港民之災、香港之禍喇!

chendongxiao 2019-11-22 05:23 PM

香港還是香港嗎?啲曱甴根本就係泯滅人性嘅喇,點解泛民仲要支持黑衣曱甴?真系出賣香港咗

zaza 2019-11-22 11:11 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

前往含情的核心 2019-11-23 10:20 AM

縱暴議員, 背叛港人,一票也不投佢。

xman-k 2019-11-23 10:20 AM

一票不投撐暴泛民

野生的蛇 2019-11-23 10:57 AM

飯民,煩民,反民!

多肉麗塔 2019-11-23 11:16 AM

[quote]原帖由 [i]前往含情的核心[/i] 於 2019-11-23 10:20 AM 發表 [url=https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=510598473&ptid=28703545][img]https://news.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
縱暴議員, 背叛港人,一票也不投佢。 [/quote]
一票也不投佢

井底的水 2019-11-23 11:36 AM

11月24一定以票制暴,無懼曱甴漢奸

時代鈡 2019-11-23 12:19 PM

犯民响區議會選舉期間為選票策劃暴徒濫殺香港市民, 行為極度邪惡可恥

商界主角 2019-11-23 01:01 PM

泛民假民主,真暴徒

devdevilyV 2019-11-23 01:36 PM

呢D係禽獸,為選票!已完!

阿正愛吃魚蛋 2019-11-23 02:08 PM

karlgo 2019-11-23 02:11 PM

你地噤惡,仲有咩惡法比得上你地,及你地支持的恐怖分子。

東方貓奴 2019-11-23 02:36 PM

咁樣支持市民衝擊立法會都仲可以做議員
應該立即剝奪其議員資格

superboxer 2019-11-23 03:11 PM

班政棍鼓吹年青人犯法搞分化,煽動,天有眼㗎,佢哋一定會有報應

開城布工 2019-11-23 04:05 PM

喱班賤精最鐘意玩嘢 特區政府代表真正香港市民同這班泛民慰安党宣戰 一定要打沉這班英美狗蝨党

kkklonger 2019-11-23 04:46 PM

成班民主黨垃圾不單止搞亂議會更加破壞社會安寧根本無資格做議員,佢地口口聲聲話香港要真正法治而家就用法治整頓呢班知法犯法嘅人渣

污濁主角 2019-11-23 05:24 PM

支持拉晒班犯民食人肉饅頭的議員

高達姐 2019-11-23 07:13 PM

係時候清算班乏民政棍垃圾了,善惡到頭終有報

波濤可愛 2019-11-23 08:43 PM

請唔好再相信一直以嚟嘅和理非,也請唔好再阻着後生。請唔好把年輕一代嘅未嚟跟你哋一起陪葬。

ssddff 2019-11-23 10:50 PM

insertmen 2020-3-20 08:02 PM

[quote]原帖由 [i]chendongxiao[/i] 於 2019-11-22 05:20 PM 發表 [url=https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=510569790&ptid=28703545][img]https://news.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
香港點解會變成咁,病入膏肓左嗎?點解何梓聰咁樣嘅暴徒都可以有資格參選區議員?今年9月4號何梓聰召集多名暴徒喺港鐵寶琳站暴力襲擊站長致重傷入院,佢仲打爛嗮寶港鐵設施甚至毆打無辜路人,咁嘅黑色恐怖啦令到無數香港市民喪失人權自由。又嗌攬炒又上街破壞香港嘅蒙面暴徒竟然仲有面去選區議會議員!香港市民唔通指望呢班咁嘅人渣來維護香港繁榮穩定,為港服務?如果俾佢哋當選就真係港民之災、香港之禍喇! ... [/quote]
手足做到嘢,攬炒成功.
快些加入黃色經濟圈
順我者昌,逆我者亡
5億訴求,缺一不可
頁: [1]
查看完整版本: 暴徒亦能參選?候選人何梓聰毆打港鐵站長,政治之恥、港民之災、香港之禍!