查看完整版本 : 簡單幾招, 學識 ps 合成創意立體圖像, 設計師唔一定同你講嘅技巧

紅色裙 2019-12-19 11:40 AM

簡單幾招, 學識 ps 合成創意立體圖像, 設計師唔一定同你講嘅技巧

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

紅色裙 2019-12-19 11:41 AM

紅色裙 2019-12-19 11:42 AM

紅色裙 2019-12-19 11:42 AM

紅色裙 2019-12-19 11:43 AM

紅色裙 2019-12-19 11:43 AM

紅色裙 2019-12-19 11:44 AM

紅色裙 2019-12-19 11:44 AM

海邊污濁的主角 2019-12-19 11:45 AM

[quote]原帖由 [i]紅色裙[/i] 於 2019-12-19 11:40 AM 發表 [url=https://computer.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=511963505&ptid=28766187][img]https://computer.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
哈囉, 大家好。 我係子欽, 節同大家繼續分享使用 photosho 製作創意立體相, 一起來看看吧。

分享是一種美德, 關注係一種鼓勵! 如果子欽嘅分享對你有所幫助, 記得 click 關注呦! 每日會有 photoshop 知識分享。 小白到初級到精通。

節主要嘅知識點: 摳圖, 剪貼蒙版, 變換, 素材之間的大小比例角度, 調色, 合成。 ... [/quote]
多謝分享, 如果有圖就仲好喇

紅色裙 2019-12-19 11:46 AM

海邊污濁的主角 2019-12-19 11:47 AM

你用嘅摳圖最好嘅方法係乜?

紅色裙 2019-12-19 11:48 AM

紅色裙 2019-12-19 11:48 AM

紅色裙 2019-12-19 11:51 AM

紅色裙 2019-12-19 11:52 AM

紅色裙 2019-12-19 11:53 AM

紅色裙 2019-12-19 11:53 AM

紅色裙 2019-12-19 11:54 AM

紅色裙 2019-12-19 11:54 AM

紅色裙 2019-12-19 11:55 AM

紅色裙 2019-12-19 11:56 AM

紅色裙 2019-12-19 11:57 AM

紅色裙 2019-12-19 11:58 AM

紅色裙 2019-12-19 11:59 AM

紅色裙 2019-12-19 12:00 PM

紅色裙 2019-12-19 12:21 PM

紅色裙 2019-12-19 12:22 PM

紅色裙 2019-12-19 12:22 PM

頁: [1] 2
查看完整版本: 簡單幾招, 學識 ps 合成創意立體圖像, 設計師唔一定同你講嘅技巧