查看完整版本 : 其實妳面皮有幾厚

雨中冰凍的羊 2019-12-19 07:09 PM

其實妳面皮有幾厚

其實妳係唔係無男人會死🤔攪人老公都算啦,個男人唔離婚妳都可以咁多年都仲唔放手,定係你真係冇人要呀,陰公🥺講真妳做咁多野有用既個男人就陪住你啦,仲須要係到唱獨腳戲咩😏人哋個老婆點嘈個老公都係唔肯離婚呀,吹咩!最衰係咩,咁做唔敢認,次次都要撩人哋老婆,到人哋老婆出聲就驚死,次次都失蹤兩三個月又嚟玩過,你都幾得閒,做女人矜貴啲啦,人哋老婆當老公叫雞呀,仲要係唔洗比錢個隻,大家信唔信呀,一定又失蹤,妳要玩大把人陪妳,要相有相呀,唔知大家有冇興趣睇🤓仲有呀,而家好多討論區呀,妳慢慢逐個搵妳啲相啦🤣🤣

69gogo 2019-12-19 11:10 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

kateLu425 2019-12-20 02:46 AM

你要post相先可以比d人夫幫下眼

我屋企做乜 2019-12-20 03:55 AM

[quote]原帖由 [i]雨中冰凍的羊[/i] 於 2019-12-19 07:09 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=511980976&ptid=28767056][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
其實妳係唔係無男人會死🤔攪人老公都算啦,個男人唔離婚妳都可以咁多年都仲唔放手,定係你真係冇人要呀,陰公🥺講真妳做咁多野有用既個男人就陪住你啦,仲須要係到唱獨腳戲咩😏人哋個老婆點嘈個老公都係唔肯離婚呀,吹咩!最衰係咩,咁做唔敢認,次次都要撩人哋老婆,到人哋老婆出聲就驚死,次次都失蹤兩三個月又嚟玩過,你都幾得閒,做女人矜貴啲啦,人哋老婆當老公叫雞呀,仲要係唔洗比錢個隻,大家信唔信呀,一定又失蹤,妳要玩 ... [/quote]

放老公嫖嘅女人可惡啊!

雨中冰凍的羊 2019-12-20 03:55 PM

係唔應該咁講,出嚟做既女人有可能生活須要,唔可以侮辱人,呢個女人係賤到一個點,死唔放手,扮可憐博同情,有本事就唔好做咁無謂野,係你嘅點樣都會係,再加上大人既事點解要鬧埋人哋啲仔女呢?呢樣先最嬲

yntse882000 2019-12-20 05:17 PM

她不是好女人,你老公不見得是好男人,牛唔飲水唔襟得牛頭低。你老公真的要斷很簡單,只需轉電話,或在電話內將她列為黑名單,或不理她,為何她能長期糾纒?這不是單方面責任。

雨中冰凍的羊 2019-12-20 05:23 PM

[quote]原帖由 [i]yntse882000[/i] 於 2019-12-20 05:17 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=512017455&ptid=28767056][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
她不是好女人,你老公不見得是好男人,牛唔飲水唔襟得牛頭低。你老公真的要斷很簡單,只需轉電話,或在電話內將她列為黑名單,或不理她,為何她能長期糾纒?這不是單方面責任。 ... [/quote]
你啱呀,我非常認同,其實我唔想再理佢哋咁多,點解今次會出聲,因為佢宜家連小朋友都鬧埋,所以先咁嬲,唔好意思可能令你不愉快

69gogo 2019-12-21 05:40 PM

69gogo 2019-12-21 05:43 PM

angie_k 2019-12-21 10:08 PM

一直唔明點解d女人老公係出面偷食會周圍唱出面個女人而唔係唱自己老公, 
明明個老公先係背叛婚姻承諾仲一直兩邊都唔肯放手享齊人福既賤男人都仲幫住佢, 
講埋d咩當個老公出去叫雞只會令人覺得你好可悲, 唔好將自己置於一個咁狼狽既位置, 
換個角度去睇, 其實你鬧果個女人既說法套返落你自己身上亦都一樣, 
你同佢既分別只係你多佢一個名份, 但呢件事上面根本你同佢2個都係輸家

前晚瘦救星 2020-1-6 12:09 AM

大芳香的妹頭 2020-1-6 04:57 AM

善待寂寞 2020-1-7 12:31 AM

一個巴掌拍不響。

豬扒狐狸精 2020-1-22 04:41 AM

有意思有意思 2020-1-22 06:55 AM

咁耐都未有相,樓主你面皮也好厚

豬扒狐狸精 2020-1-22 07:19 AM