查看完整版本 : 《小Q》豆瓣評分7.2,任達華「真盲」拍攝,導盲犬小Q感動人心

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:48 PM

《小Q》豆瓣評分7.2,任達華「真盲」拍攝,導盲犬小Q感動人心

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:49 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:50 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:51 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:51 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:52 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:53 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:54 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:55 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:56 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 04:57 PM

香煎懷舊的P圖 2019-12-20 05:01 PM

DoubtfulSound 2020-1-19 12:33 AM

[quote]原帖由 [i]香煎懷舊的P圖[/i] 於 2019-12-20 16:49 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=512016335&ptid=28769033][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
任達華全遮擋扮演盲人「真盲」拍攝。

主人公漸失明嘅狀態下讓佢嘅本嚟尖酸刻薄嘅脾氣又變得變本加厲,佢嘅要強,佢嘅自尊,佢嘅一切一切都因為眼嘅失明變得模糊,開始起懷疑餘生,嗰種驚慌失措嘅彷徨讓人睇得又心疼又嬲,心疼佢作為一名將要失明嘅6星級糕點師嘅內心煎熬,嬲嘅系佢對待小Q嘅漠然,甚至把佢拎到外面而唔管唔顧。 ... [/quote]
小Q好可憐!!!:smile_39::smile_24:

poonchichun1992 2020-3-13 09:51 AM

頁: [1]
查看完整版本: 《小Q》豆瓣評分7.2,任達華「真盲」拍攝,導盲犬小Q感動人心