查看完整版本 : 貓奴才召集!貓cafe奴才分享會~

getanswers 2019-12-24 12:10 PM

因為太愛貓貓,但又唔想淨係social media度分享,好希望可以識下各位靚靚貓奴們😍所以萌生左搞貓奴分享會呢個念頭😽

我地考察左好多間貓cafe最後覺得呢間最好 負責人應承左會一齊分享🐈果度飲品任飲 如果要食野可以自己帶,但因怕影響到貓貓所以如帶食物負責人會隔開另一邊食野,所以要寫番畀我哋知
係度聲明番我哋舉行今次分享會絕無收取利益,純粹希望奴才們可以互相分享交流對主子嘅愛😸😸:chcz_02:
下面係分享會參與表格:

[url=https://www.gnet.com.hk/%e8%b2%93cafe%e5%a5%b4%e6%89%8d%e5%88%86%e4%ba%ab%e6%9c%83%f0%9f%90%b1]https://www.gnet.com.hk/%e8%b2%93cafe%e5%a5%b4%e6%89%8d%e5%88%86%e4%ba%ab%e6%9c%83%f0%9f%90%b1[/url]

[[i] 本帖最後由 getanswers 於 2019-12-31 08:53 AM 編輯 [/i]]

adr_lch 2019-12-24 02:11 PM

唔洗帶自己貓去?

getanswers 2019-12-24 05:54 PM

唔洗呀 因為都知道貓貓怕出街,所以我哋先安排去貓cafe,咁可以一邊分享一邊同貓玩:D

adr_lch 2019-12-24 11:46 PM

Thank you, 報左了 👍🏻

getanswers 2019-12-25 11:54 PM

good呀 期待見到你:ph_04:
送得意貓貓相俾你:ph_14:

[attach]10673306[/attach]

getanswers 2019-12-26 09:53 PM

push:ph_15:

Hahaandrew 2019-12-30 01:44 AM

請問仲可以報名?想同朋友去

getanswers 2019-12-30 10:53 AM

仲有少量!就黎截止喇,快啲報名喇!:D

Hahaandrew 2019-12-30 11:29 AM

好的,我同朋友夾夾先thanks 😃

getanswers 2019-12-31 08:56 AM

報左名未呀?今日截止喇!:P叫埋朋友參加喇,期待一齊交流!

micoo 2020-2-9 04:31 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

变味的纯牛奶 2020-4-23 10:31 AM

焦急緊慎的OL 2020-4-26 12:57 PM

籠中自信的貓奴 2020-4-28 03:30 PM

橋頭紫色的妹頭 2020-4-30 11:24 AM

人世皆幻 2020-5-7 08:29 PM