查看完整版本 : 成年貓望好心人領養

賣驢父子 2019-12-25 04:55 PM

成年貓望好心人領養

5隻成年貓,貓主今年去世,貓主太太年紀大又有病,照顧唔到啲貓,所以想搵人收養。

5隻貓,3只安哥拉 1隻挪威森林 1隻混英短男女都有,都已絕育,大概10歲。

佢哋雖然年紀大,但跟咗主人好多年,所以好肯親人同好聽話。

希望好心人可以領養佢哋🙏

fb353c5425d476 2019-12-27 03:56 AM

留wts ok?

rachel2869 2019-12-27 04:33 AM

有意!wts 53736979

賣驢父子 2019-12-27 01:41 PM

[taguid=6750119]fb353c5425d476[/taguid] 我係新帳戶唔夠分,原來喺討論區版面做唔到私訊,你戶口做唔做到私訊留Whatsapp號畀我?

井底理性的神童 2019-12-27 02:07 PM

有意wts84814611🙏🏻🙏🏻🙏🏻

賣驢父子 2019-12-27 02:07 PM

[taguid=6750119]fb353c5425d476[/taguid] 請Whatsapp聯絡5681 6946。

evechungmc 2019-12-28 08:49 AM

你好,我想問只領養貓女可以嗎?我本身有養貓20年,由於之前貓女病逝(收養時巳十歲),只剩貓仔(七歲)希望可以有伴。煩請覆!

賣驢父子 2019-12-28 11:00 AM

[taguid=4348368]evechungmc[/taguid] 可以呀!可以Whatsapp詳談。

賣驢父子 2019-12-28 05:50 PM

[taguid=4348368]evechungmc[/taguid] 你可Whatsapp聯絡5681 6946詳談。

中午黃色婆仔 2020-1-9 06:53 AM

51078896有意領養

Yiuyiuyiu00 2020-1-27 09:29 PM

請問還有成貓嗎?

賣驢父子 2020-1-28 03:52 AM

[quote]原帖由 [i]Yiuyiuyiu00[/i] 於 2020-1-27 09:29 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=513553017&ptid=28778504][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
請問還有成貓嗎? [/quote]

[taguid=6819649]Yiuyiuyiu00[/taguid] 有呀!你可Whatsapp聯絡5681 6946詳談。

賣驢父子 2020-1-30 04:08 AM

[taguid=2485058]JKOCHUN[/taguid] 我是新手,未夠分回覆私訊,關於領養一事,你可Whatsapp聯絡5681 6946詳談。
頁: [1]
查看完整版本: 成年貓望好心人領養