查看完整版本 : 抽脂豐胸分享

irischan_2086 2019-12-26 07:06 AM

抽脂豐胸分享

人生第一次抽脂,因為胸天生比較細,得大A,一直想豐胸,但唔想放假體~所以之前做左有關抽脂豐胸既資料搜集,咨詢左幾個台灣醫師後,決定左12月25號聖誕節做手術抽大腿加豐胸~
琴日朝早係手術日子,10點左右到診所,拍照,術前衛教~由於手術主要目的係豐胸,所以醫師只會抽取補胸脂肪既量大約600-700cc,醫師睇完我大腿後,認為我大腿內側足夠抽脂,之後畫線~大約11
點入手術室開始手術~
手術完左,麻醉未完全過,我昏昏迷迷感覺到對大腿痛,我忍唔住叫痛,護士叫我忍耐下,原來幾個護士正幫我穿緊塑身衣~之後我又昏昏沉沉禁訓返,之後護士叫醒我,我醒返已經著好哂塑身衣

醒返感覺兩邊大腿內側痛,但痛係可以接受~護士遞左碗粥俾我,再叫我休息下~我係休息室大概六點左右就離開診所,一落床個下好痛要扶住床邊落床,行路好緩慢,好似老人家禁行路~
診所幫我call左的士,上車同落車個下真係痛到high high.最慘我唔係住hotel,係住套房,係舊式樓房個款冇升降機,我住套房係三樓
我只能好慢一步一步禁爬樓梯上去,終於爬到三樓,一返去第一件事係食野,雖然係診所食左碗粥,但仍然覺得好肚餓,我好努力忍住痛禁坐係張凳到食野~去廁所係最痛苦,真係坐唔到廁所板太痛,唯有好似去公廁禁半蹲,對手要好用力扶住旁邊先可以小便~可能唔慣著住件塑身衣痾尿(件衫下面中間有大檔),好耐先痾得出尿~我擔心大便唔知點算,怕整污糟件塑身衣~
琴晚成晚盡量訓床玩電話睇電視~睇電視睇到半夜差唔多2:00先訓,手術當日完lu

maozi 2019-12-26 09:36 AM

據說抽脂對身體還是有害的,謹慎為好,說到瘦身個人覺得健康第一,效果第二,所以還是健身加控制飲食最合理吧。

籠中肉肉甩頭 2019-12-26 04:40 PM

抽脂唔會留下後遺症咩,皮下松軟了,嗰就更顯老了

f38cR8 2019-12-26 08:03 PM

唔好嘅,對身體唔好

超級疑惑的希望 2019-12-27 10:05 AM

抽脂有風險,對身體也唔好

Monica123 2019-12-27 04:48 PM

對身體多少會有影響嘅吧,反正我唔敢做:smile_13:

fangxiaoxinxin 2019-12-30 09:37 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

急焦奔放的賤嘴 2019-12-30 04:15 PM

全脂鮮奶 2020-7-26 07:37 AM

[quote]原帖由 [i]irischan_2086[/i] 於 2019-12-26 07:06 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=512215801&ptid=28779072][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
人生第一次抽脂,因為胸天生比較細,得大A,一直想豐胸,但唔想放假體~所以之前做左有關抽脂豐胸既資料搜集,咨詢左幾個台灣醫師後,決定左12月25號聖誕節做手術抽大腿加豐胸~
琴日朝早係手術日子,10點左右到診所,拍照,術前衛教~由於手術主要目的係豐胸,所以醫師只會抽取補胸脂肪既量大約600-700cc,醫師睇完我大腿後,認為我大腿內側足夠抽脂,之後畫線~大約11
點入手術室開始手術~
手術完左 ... [/quote]
多謝樓主分享,想問下而家做完咁耐效果如何?有反彈嗎?
另價錢又點呢?謝謝

旺季貴重的草稿 2020-7-27 09:57 AM

多運動是減脂的重要一步

大懷舊的婆仔 2020-7-31 05:53 PM

頁: [1]
查看完整版本: 抽脂豐胸分享