查看完整版本 : 白百何復出之作賺足淚點,演技再獲肯定,昔日票房女王要翻身了?

lbxz999 2020-1-2 08:56 PM

白百何復出之作賺足淚點,演技再獲肯定,昔日票房女王要翻身了?

雖然今年嘅元旦只有一天假期,但系啲也唔妨礙電影為了賀歲檔嘅好彩頭去上映。電影《親愛嘅新年好》改編自丁丁張嘅小講《只喺此刻嘅擁抱》,就選擇了喺賀歲檔上映。電影講述了白百何飾演北漂女青年白樹瑾喺北京打拼嘅第十年屢遭挫折,恰好遇到剛剛嚟到北京打工嘅小女孩(張子楓飾演)一起合租,喺小女孩身上,白樹瑾搵回曾經自我嘅溫情故事。自從2017年,白百何嘅「一指禪」事件後,大眾似乎一直無法接受白百何,個人形象受到了極大嘅損失,相關代言嘅損失金額約莫高達7個億。更倒霉嘅,有部作品恰恰系和吳秀波合作,掂復出嘅希望又被撲滅。屢屢試水參加綜藝活動都反響平平,電影《老母閣系座城》更系撲嘅安安靜靜連點水花都冇。

DKNYVuitton 2020-1-3 04:37 AM

噢﹑怪不得近兩年搵唔到佢拍的電視劇!
舊的題材唔好睇。
頁: [1]
查看完整版本: 白百何復出之作賺足淚點,演技再獲肯定,昔日票房女王要翻身了?