查看完整版本 : 推薦做魔滴的整形診所

無人像你 2020-1-16 01:52 PM

推薦做魔滴的整形診所

*文長注意*
我應該要再將範圍縮細d,想請問到"台灣"整魔滴既人,大家都去邊間整架?(請唔好推介我香港診所),我因為工作,年中需要去台灣,有安排想去台灣整魔滴隆胸,唔揀香港整除左時間因素,安全性都係其中一點。
總之,就算我範圍縮小到有整魔滴既診所了,但台灣診所都仲係好多,我睇左幾間CASE,覺得真係要好小心咁揀阿!就算魔滴係好既假體,但醫師判斷唔好都係有機會唔自然,所以想徵求多D意見再決定,請大家比D意見或經驗我,多謝!

身體會唱歌 2020-1-16 01:56 PM

推介台北亞X既王祥X

上年搵佢整魔滴

宜家恢復得好好

隨著恢復期結束消腫後

我旣胸型都越來越好睇

好推介佢

親切專業又有禮貌既醫師!

liliiy.w 2020-1-16 08:06 PM

呢到好多打手㗎,search下有冇啲係keep住紀錄隆胸後效果
個啲可信啲

無人像你 2020-1-20 11:31 AM

睇起來唔錯WO,但請問你呢位王祥X,我上網搵淨搵到魔法少女.........XD

塑膠蕊 2020-1-21 09:43 AM

台灣要搵專門隆胸既醫師,可以睇下醫師經歷係咪專業整外和CASE整成點,呢D都好基本,除此之外,注重安全性唔止醫師,診所都好重要,有冇做好唔菌環境,先可以降低手術過程感染和併發症既機率,最後,診所有冇配合既麻醉專科醫師(注意!係麻醉專科醫師,唔係一般唔合法既麻醉師),以上都有就差唔多了

身體會唱歌 2020-1-21 09:49 AM

你可以search台北亞X魔滴

就會有啦

我幾中意醫師既講解

好仔細

會諗到你都冇諗到既小細節

都好有耐心

溝通上係我覺得遇到最好既醫師了

實際傾過就會覺得係佢啦

Articlesag 2020-1-21 09:55 AM

我想樓上講X緻卦?我都去個度隆過胸,唔係魔滴,但效果都好好,雖然我到宜家兩年幾了,都未有問題,但最近魔滴好熱門,好多優點,令我都想飛去台灣搵X緻整魔滴~~

萬家深情的美人 2020-1-30 08:00 PM

[quote]原帖由 [i]無人像你[/i] 於 2020-1-16 01:52 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=513117055&ptid=28819525][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
*文長注意*
我應該要再將範圍縮細d,想請問到"台灣"整魔滴既人,大家都去邊間整架?(請唔好推介我香港診所),我因為工作,年中需要去台灣,有安排想去台灣整魔滴隆胸,唔揀香港整除左時間因素,安全性都係其中一點。
總之,就算我範圍縮小到有整魔滴既診所了,但台灣診所都仲係好多,我睇左幾間CASE,覺得真係要好小心咁揀阿!就算魔滴係好既假體,但醫師判斷唔好都係有機會唔自然,所以想徵求多D意見再決定,請 ... [/quote]

我都搵緊 可唔可以Pm我你搵緊邊間 分享

王瑪 2020-2-15 04:11 PM

台灣出名嘅2間都有識人去過 我覺得教_出黎效果好睇過亞_
睇落好自然胸形好靚
頁: [1]
查看完整版本: 推薦做魔滴的整形診所